Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél ha egy házibuliban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha egy házibuliban a házigazda rászáll a párodra?

Figyelt kérdés

Helyzet a következő volt, párom legjobb barátjának a barátnőjének szülinapja volt, és ezt a barátnő barátnőjénél ünnepeltük. Mellékesen megjegyzem egy nagyon gazdag lányról van szó (a barátnő barátnője) és a szülinap egy luxusingatlanban volt rendezve. A lány elmesélte, hogy tönkrement a házassága, válófélben van, mert megcsalta a férjét a férj legjobb barátjával. ezek után azt vettem észre, hogy csak a barátommal foglalkozik, nézi, csavargatja a haját az ujjai között, majd folyton utána megy, vele táncol, és próbálkozott ilyen nagy lelki beszélgetésekbe bonyolódni, amibe a gyanútlan barátom a buli forgatagában kissé ittasan bele is folyt. én hiába ittam a feleseket (hogy akkor legalább jól berugok) nem hatott rám a pia. nagyon rosszul kezdtem magam érezni, majd amikor nem birtam tovább, akkor felálltam, vettem a cipőmet, hogy én megyek haza. mindenki odajött hozzám, hogy mi a baj, stb, csak a házigazda csaj nem. A barátom is kérzdezte, hogy mi a baj, és akkor elmondtam neki, hogy én úgy látom a csaj nagyon rákattant. Nem akartam balhét csapni, mert akkor a szülinapos nagyon megsértődött volna. hanem csak néztem tétlenül, hogy most mit kéne csinálnom ebben a helyzetben. hozzáteszem a társaság többi tagja meg le akart itatni egyfolytában (a szülinapos, vagyis a házigazda barátnője) Nekem furcsa, mert én nem vagyok ilyen, hogy rászálljak olyan férfiakra, akiknek van párjuk (főleg ha az illető még ott is van!) és azon gondolkodtam, hogy most én beképzelem ezt az egészet, vagy tényleg jól érzem ezt? Szerencsére nem tudtak leitatni, majd megbeszéltük a barátommal, hogy ha rosszul érzem magam, akkor hazamegyünk, hivtunk egy taxit, és leléptünk. Az ajtóban búcsúzkodáskor nekem a lány alig mondott valamit, a barátomnak meg ott tette a szépet, majd amikor nem látta senki (a barátom utólag mondta el nekem) ajánlást tett neki, hogy ezt később még megbánja hogy elszalasztott egy kiváló alkalmat. Én el nem tudom képzelni, hogy valaki ennyire gerinctelen legyen, hogy ilyet tegyen, de én túl naiv vagyok. ráadásul egy nagyon pénzes nőről van szó,. és gondolom ő úgy érzi hogy lelkifájdalmában most bármit megtehet. amikor én beszéltem vele az este folyamán, el is mondta nekem, hogy ő ezentúl gonosz lesz, és ha az ő élete tönkrement, tönkre fogja gátlástalanul tenni másokért is, inkább önző lesz, de őt soha senki nem fogja többé bántani. amikor megkérdeztem, hogy "miért, ki bántott téged", akkor nem tudott semmit se mondani. meg azt is mondta, hogy ő egy bajkeverő, és hogy őt mindenki ezért utálja.

kérlek ne a mi kapcsolatunkat elemezzétek ki, az én részemet már megbeszéltem a barátommal, és nem is csinált semmi rosszat. inkább a véleményetekre lennék kiváncsi az ilyen nőkkel kapcsolatban, meg szeretném ha valaki felnyitná a szemem, mert én túl naiv vagyok, és nem értem miért történhet ilyesmi, miféle nők ezek? valamint azt is mondjátok el légyszi,hogy egy ilyen helyzetben mi lett volna a legjobb megoldás? mit kellett volna tennem? mert rá kellett jönnöm, hogy ezt a problémát nem tudtam megoldani, csak néztem, majd miután félrehivtam a barátomat, hogy mi ez az egész, és hogy nekem emiatt rossz a kedvem, és hogy le akarnak itatni engem, de én ezt a nőt rossznak érzem, utána haza is mentünk. a legdurvább a búcsúzkodásnál volt, amikor kb felajánlotta neki, hogy ne szalassza el legközelebb az alkalmat. azt irjátok le légyszi, hogy ti hogy oldottátok volna meg ezt a helyzetet, mert én azon kivül hogy a sirógörcsöt fojtogattam vissza magamban, meg felálltam hogy én hazamegyek, mást nem tudtam tenni. borzasztó egy rossz élmény volt egyébként. sajnos a buli szarul sikerült emiatt.

2014. dec. 14. 19:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

ha nem lenne elég egyértelmű, a házigazda lány szállt rá a barátomra, akinek a luxuskégliében volt rendezve a barátom barátjának a barátnőjének a szülinapja, aki ennek a gazdag csajnak a legjobb barátnője.

nem tudom, hogy merész dolog-e azt feltételeznem, hogy a szülinapos barátnő is benne volt abban, hogy a házigazda csaj rásszálljon a barátomra, és akkor négyen végülis alkothattak volna egy két legjobb barát, és két legjobb barátnő párost. ugye gondolom előre beharangozta a szülinapos csajszi, hogy a pasijának milyen jóképű rendes apatipus srác a legjobb barátja, és hogy ők ketten mennyire összeillenének, és attól tartok hogy a másik csaj ezért akart engem leitatni, hogy engem kiiktassanak a képből. de nem tudom ezt lehet-e feltételezni, csak fura volt, hogy ő is látta az egészet, és nem állitotta le a barátnőjét, hogy ne csinálja ezt. mellesleg tényleg annyira jó barátnők, hogy ők ketten mindent megbeszélnek, és most ugye támogatni próbálja a válásban, meg hát s.o.s. egy jó pótpapát kell találni a gyerekének, igy hogy az apja, aki eddig a zsét tejelte, lelépett, hogy a csaj megcsalta.

2014. dec. 14. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ő csalta meg a férjét, de úgy állítja be magát, mintha ő lenne az áldozat. Na az ilyennek vernék egy olyan állast, hogy az egész alsó fogsora kiesik, hiába nő. Az ilyen egyébként nem nevezhető annak.

Én egy nagyon szép földig lehordással jutalmaztam volna a drágát, ha a barátnőmmel csinálnának ilyet.(Férfi vagyok)

2014. dec. 14. 20:00
 3/12 A kérdező kommentje:

igen, igen, pont ez volt a lényeg, hogy ott sajnálatós szöveggel jött, hogy neki vége a világnak, meg most ő jól itt maradt egyedül a nagy házban, meg hogy mindent o-ról kell kezdenie, és jajj mi lesz most stb.

amikor ezeket mesélte, majdnem elhánytam magam. sajnos ezeket a barátom nem hallotta, hogy a csaj a férj legjobb barátjával lépett félre, és hogy erre a két fiú kapcsolata rá is ment. a barátom csak annyit hallott, hogy jajj szegény, válófélben van, és össze van törve, és most mindennek vége. undoritó volt az egész, meg az is, ahogy én ott ültem, és végig néztem az egészet, ahogy az ármányos módszereivel gátlástalanul becserkészi a barátomat, aki meg kicsit ittas volt, és jól érezte magát. nagyon nagyon rosszul éreztem magam, hogy ilyen emberek vannak, és hogy nem tudom hogy mi a francot csináljak.

próbáltam odaülni, de akkor kb igy félrehúzta a barátomat. tehát bármit tettem, mindig egy lépéssel előrébb volt. ő ezt az egészet megtervezte, vagy annyira benne él az ilyen ármányos módszerekben, hogy teljesen tudattalanul csinálja ezt az egészet, nem tudom, de nagyon gáz volt. próbál velem játékot űzni, meg a gyanútlan barátommal is, csak én raktam ott össze a képet, ahogy ültem és végignéztem az egész szinjátékát. egy szerencsém volt, hogy egy olyan tudatalatti védelmi görcs került belém, hogy egész egyszerűen nem hatott rám a pia, pedig vagy 8 jégert megittam, és teljesen józan maradtam. ez volt a jel nekem, hogy itt van valami, figyelnem kell, mert még a pia se hat rám.

2014. dec. 14. 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Például (a te esetedben, hogy nem voltál piás) eljátszottam volna, hogy kicsit be vagyok csiccsentve és elhúztam volna a pasimat táncolni vagy valami, lényeg hogy mintha ott se lett volna a ribi.
2014. dec. 14. 20:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is valószínűleg benne volt a nő legjobb barátja, biztos azért akart leitatni hogy kiiktassanak a képből. Az ilyen nőket én is gyűlölöm, a külsőjükön kívül nincs semmi más érték bennük, ráadásul egy nagyon aljas dologra készült, de szerencsére időbe kapcsoltál és a barátod is helyesen cselekedett amint megtudta hogy mit erzel. Legszívesebben biztos behúztam volna neki egy nagyot, de nem lett volna túl észszerű döntés, ráadásul nem túl nőies a verekedés, szóval én is fogtam volna a cipőmet és húztam volna haza. Barátodnak utólag elmondtad hogy a nő csalta meg a férjét pont a legjobb barátjával? És párod barátja tudja ezt az esetet, amit a szülinapos barátnője próbált csinálni.? Amúgy én ezek után biztos nem állnék szóba azzal a nővel.
2014. dec. 14. 20:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát már nem azért, de elég anyám asszony katonája lehetsz, ha nem tépted meg a csajt...

Te mindig ilyen "nyúlbéla" voltál???

2014. dec. 14. 20:59
 7/12 A kérdező kommentje:

4-es, az a baj, hogy én nem tudom megjátszani magam. ha én igy éreztem, ahogy, én ahhoz képest tudtam csak viselkedni. én meg pont nem vagyok az a rafinériázós fajta, én őszinte szivű ember vagyok, ezt éreztem ott, ezt ilyen elárult, kirekesztett vagyok, összetörtem belül, és csak ott ültem, és ehhez képest tudtam viselkedni, magyarán hogy nem csináltam semmit, csak leblokkoltam. annyi erőm volt, hogy amikor kérdezték mi bajom van, akkor mosolyogtam mintha nem lenne semmi bajom, csak fáradt lennék.

5-ös, igen, én ezzel a szülinapos csajjal nem vagyok annyira jóban, meg amikor a barátunk összejött vele, akkor is emlékszem ő óvatos volt, és kicsit félt ettől a lánytól, mert úgy mondta, hogy ezek nagy "szarvasvadászok" és kicsit idegenkedik ettől az életstilustól, biztos hogy nem ő neki az igazi, de egy időre jó lesz. ahogy kiléptünk az ajtón, egyből elmondtam neki hogy én mit láttam, és hogy mit éreztem végig, és nem igazán ellenkezett, mondta hogy ő egy ideig nem vette észre, de hogy igy utólag összerakva a képet, meg a búcsózkodós beszólása megerősitette benne, hogy tényleg igazam volt. elmondtam neki, hogy itt nem ő volt az áldozat, hanem hogy ő csalta meg a férjét, és ráadásul a legjobb barátjával. akkor ő nagyon kiakadt, hogy milyen gerinctelen egy nő ez, ott meg játszotta neki a szegény szerencsétlen áldozatot, és ő sajnálta, és elhitte neki, ezért beszélgetett vele annyit. sajnos ő is iszonyúan naiv, és megtéveszthető, jólelkű. ma sokat beszélgettünk, és átvettük az egészet, hogy mi történt tegnap, és hogy ő csak a végén vette észre hogy mit akar a csaj. Nála a megcsalás egy nagyon durva bűn, szóval ezzel a kedves hölgy el is vágta magát nála, ráadásul igy hogy a legjobb baráttal, igy méginkább. ő is megdöbbenve tapasztalta saját magáról, hogy milyen naiv, és hiszékeny, de azt mondta, hogy addig semmiképp nem ment volna el vele, mégha nagyon be is rúgnak, mert nála a megcsalás az tabu. csak az egész, hogy ez a nő végig igy játszott vele, én meg ugye tehetetlenül néztem, ez volt a megdöbbentő utólag. estefelé beszéltünk telefonon a barátunkkal, és ő elmondta neki azt, hogy ő érezte úgy hogy a csaj rászállt. ugye ha azt mondta volna, hogy én éreztem úgy, egyből kineveztek volna paranoiásnak, és tagadtak volna mindent. de a srác azt mondja ő nem igy gondolja. de hozzáteszem, ő tényleg kasu részeg volt, alig állt a lábán, és kör közepén állok üvöltésekkel borult jobbra balra. most ugye az a gáz, ha a szülinapos tényleg benne volt, mert akkor ő sem egy korrekt figura, és nem egy megbizható ember, úgyhogy most a barátunkat kezdtük el félteni ettől a szarvasvadász nőtől, hogy mi van ha tényelg ő tudott erről, és hagyta a barátnőjét akciózni. akkor az tényleg undoritó. akkor mi se fogunk vele találkozni soha többet. a másikkal végképp nem, mondtam, én nem akarom látni, pedig már hivott is minket sielni, épitgetve a további lehetőségeit.

de bármennyire is éreztem én ezt az egészet, még mindig aggódom kicsit, hogy mi van ha csak túlreagáltam az egészet, és paranoiás vagyok? de nem hinném egyébként, mert alapból nem vagyok féltékeny tipus, meg jó a kapcsolatunk is, babát tervezünk jövőre. csak meglepő, hogy tényleg ennyire naivak lennénk, hogy egy ilyen egyértelmű rossz szándékot nem látunk, és utána nem hiszünk el, hogy jól láttuk-e, és hogy ez igaz lehet? nehéz ez. na mindegy is, ez történt. az még kérdés, hogy a szülinapos szarvasvadász benne volt-e a történtekben, viszont ezt nem tudom hogy fogjuk kinyomozni. már sehogy,mert a barátunk biztos rákérdezett, és ő persze tuti tagadt mindent. hülye lesz bemocskolni a szegény áldozat barátnőjét.

2014. dec. 14. 21:07
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os, igen, bszki, úgy néz ki sajnos, hogy igen. ja... ilyen nyúlbéla vagyok, nem tudtam hogy kéne megoldanom ez a helyzetet, és ez bánt a leginkább. nem álltam ki magamért, mert mi van ha túlreagálom, és kiverem ott a balhét, akkor simán mondhatják, hogy őrült vagyok, mit balhézok itt, ő nem csinált semmit se. szóval nem csak úgy lehet ezt mint egy állat, vagy a cigányok, hogy ráboritom az asztalt, hanem valahogy diplomatikusan, csak én azt nem tudom hogy azt hogy is kell. szóval két választásom volt igy, vagy ráboritom az asztalt, de akkor azt lehet mindenki megbánta volna, vagy pedig ezt, hogy nem tettem semmit, csak elandalogtam mint a falkavezér a körbepisilt területéről. bocs a hasonlatért, de tényleg igy éreztem magam :D
2014. dec. 14. 21:14
 9/12 A kérdező kommentje:
vagy ráboritom az asztalt, és előkapom a szülinapi tortaszeletelő kést. ez is egy megoldás lett volna, ha fokozni szeretném a történteket :)
2014. dec. 14. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az is elég lett volna, ha a tortáját a képébe nyomod:)))

Úgy egészbe érted...

Amolyan hatásos, kivonulás lett volna, és még a pasid se kapott volna ajánlatot!!!:)

2014. dec. 14. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!