Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnám meg egy házibuliban? 16/L
júl. végén egyik fiú haverom tart egy háziibulit. és ott lesz az a fiu is aki tetszik.(már 9 éve:)) eddig nem volt még barátom, se ''kalandom''. multkor egyik ismerősömnem volt a szülinapi bulija, ő is ott volt, ő is ivott elég rendesen, én csak kicsit, nem voltam berúgva. a hátso kertben voltunk 3man, egy haverjával, kérte h csináljak rroluk. egy képet. mikor kérdezte h milyen lett, mutatom neki, az ölébe ültetett, átkarolta a derekam és igy beszélgettünk pár percet(nem a járásrol meg ilyenek...) aztán ketten mentünk haza, én már jozan voltam, benne még volt,, de ott nem volt semmi, kb.1 m távolság is volt köztünk... azota is ugye egy haveri körben vagyunk, nem volt semmi csak beszélgettünk.. barátnőm beszélt vele, kérdezősködött nála de ő csak azt mondta hogy barátok vagyunk.
hogy tudnám 'elcsábitani' a házibulin ? (fiuknál olvastam h ők a csajokat ugy veszik le a lábukról h flörtölnekk, isznak egy kiicsit, beszélgetnek, a fiu ölébe ül a csaj aztán történik amiinek történnie kell)...ez forditva beválhat ? fiuk, csajok, valami tapasztalat/tanács ? :) (eléggé szégyenlős vagyok ilyen téren, ezért is szoktam egy picit inni...de mondjuk minden 2. nap chatelünk:) HELP ME! (köszi az értelmes válaszokat előre is:)
Szerintem ha bele ültet az ölébe még1x vagy közelebb kerülsz hozzá akkor smárold le. Annál nagyobb jele nem lesz a dolognak hidd el. Tudod mondjuk átöleled és megcsókolod. Aztán meglátod :D
21/F
Magamból indulok ki.
Szerintem az ölébe ülős, flörtölős csaj stílusoddal simán elcsábíthatod. Nekem bejönnek az ilyen dolgok. Esetleg kéretheted egy picit magad és ha megy utánad, nyert ügyed van...:)
Most vagy te Kerülgeted a dolgot mint Ateista macska a templom egerét és beleőrülsz a dologba vagy tudatod vele :D
Most ha nem tudatod vele akkor se lesz a Tiéd. Ha meg kopp van akkor tudod hogy másik pasit kell keresni (nem rosszból mondtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!