Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereztétek már vissza exeteket? Hogyan hódíthatnám vissza?
"mert én hagytam ott, és elég csúnyán elbántam vele, utána még elég sokáig tepert értem, de én minden közeledését eluatasítottam."
Ha nem lesz barátnője emiatt biztosan nem fog veled szóbaállni. Legalábbis ha van egy kis esze, akkor biztosan nem.
Kedves Kérdező!
Semmiképp ne avatkozz a kapcsolatába. Ha szakít, ahhoz Neked ne legyen semmi közöd, különben nem érsz célt.
Másodszor, nem kétlem, hogy kell Neked, de szerintem csak ezért:
"De most kell, lehet azért mert most tudom, h mást szeret, és zavar, h már nem kellek neki..."
Tehát birtokolni akarod. Fiatal vagy ahhoz, hogy egy srác után epekedj így, vagy játszmákba kezdj. Ha viszont tényleg vissza akarod kapni, lépj, miután szakítottak. Legyél laza, könnyed, játékos, mosolyogj és incselkedj vele sokat. Kérd a segítségét valami iskolai feladatban, hogy mellette lehess, de ne nyomulj látványosan.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!