Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnám vissza az exemet?
Fél éve szakítottunk,nem jöttünk ki jól.Viszont most nagyon jó a viszony közöttünk,keressük egymás társaságát( bár többnyire én,de ő is szokott keresni)Ő örül annak,hogy jó a viszonyunk,egyelőre barátilag.Én még mindig szeretem őt,de ő úgy tudja tovább léptem már és nem érdekel,csak barátkozunk.Honnan tudhatnám,hogy szeret-e még,csak azér nem lép,mert úgy tudja nem érdekel? Hogyan kezdeményezzek diszkréten felé?
18L
ezek is választható opciók, de akár meg is kérdezheted tőle...
néha a szádat nem csak sz.pásra lehet használni - reagálva az előzőekre - bár kétségkívül az a legmeggyőzőbb technika.
fél év sok idő,az alatt megváltozhatott eléggé a hozzáállása,lehet,hogy valóban csak a barátod akar lenni,semmi több.mindenesetre,jobb kideríteni.taktikázni,fifikázni,úgy tenni,mintha nem érdekelne,most nem érdemes,mert érzelmileg csak távolabb kerülhettek egymástól.egyszer szerettétek egymást,nem feltétlenül van szükség diszkrécióra,de letámadni sem kell,persze.viszont,ha sokáig úgy teszel,mintha csak a haverja lennél,akkor azzá is válsz/az is maradsz.és akkor szenvedés lesz,időnként hisztik.megéri?szerintem játssz nyílt lapokkal.még mindig ez a legjobb megoldás-vagy fájni fog,vagy boldog leszel.
egyébként bocs a kérdésért,de szoktatok összejárni szexelni?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!