Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha egy házibuliban a házigazda rászáll a párodra?
Helyzet a következő volt, párom legjobb barátjának a barátnőjének szülinapja volt, és ezt a barátnő barátnőjénél ünnepeltük. Mellékesen megjegyzem egy nagyon gazdag lányról van szó (a barátnő barátnője) és a szülinap egy luxusingatlanban volt rendezve. A lány elmesélte, hogy tönkrement a házassága, válófélben van, mert megcsalta a férjét a férj legjobb barátjával. ezek után azt vettem észre, hogy csak a barátommal foglalkozik, nézi, csavargatja a haját az ujjai között, majd folyton utána megy, vele táncol, és próbálkozott ilyen nagy lelki beszélgetésekbe bonyolódni, amibe a gyanútlan barátom a buli forgatagában kissé ittasan bele is folyt. én hiába ittam a feleseket (hogy akkor legalább jól berugok) nem hatott rám a pia. nagyon rosszul kezdtem magam érezni, majd amikor nem birtam tovább, akkor felálltam, vettem a cipőmet, hogy én megyek haza. mindenki odajött hozzám, hogy mi a baj, stb, csak a házigazda csaj nem. A barátom is kérzdezte, hogy mi a baj, és akkor elmondtam neki, hogy én úgy látom a csaj nagyon rákattant. Nem akartam balhét csapni, mert akkor a szülinapos nagyon megsértődött volna. hanem csak néztem tétlenül, hogy most mit kéne csinálnom ebben a helyzetben. hozzáteszem a társaság többi tagja meg le akart itatni egyfolytában (a szülinapos, vagyis a házigazda barátnője) Nekem furcsa, mert én nem vagyok ilyen, hogy rászálljak olyan férfiakra, akiknek van párjuk (főleg ha az illető még ott is van!) és azon gondolkodtam, hogy most én beképzelem ezt az egészet, vagy tényleg jól érzem ezt? Szerencsére nem tudtak leitatni, majd megbeszéltük a barátommal, hogy ha rosszul érzem magam, akkor hazamegyünk, hivtunk egy taxit, és leléptünk. Az ajtóban búcsúzkodáskor nekem a lány alig mondott valamit, a barátomnak meg ott tette a szépet, majd amikor nem látta senki (a barátom utólag mondta el nekem) ajánlást tett neki, hogy ezt később még megbánja hogy elszalasztott egy kiváló alkalmat. Én el nem tudom képzelni, hogy valaki ennyire gerinctelen legyen, hogy ilyet tegyen, de én túl naiv vagyok. ráadásul egy nagyon pénzes nőről van szó,. és gondolom ő úgy érzi hogy lelkifájdalmában most bármit megtehet. amikor én beszéltem vele az este folyamán, el is mondta nekem, hogy ő ezentúl gonosz lesz, és ha az ő élete tönkrement, tönkre fogja gátlástalanul tenni másokért is, inkább önző lesz, de őt soha senki nem fogja többé bántani. amikor megkérdeztem, hogy "miért, ki bántott téged", akkor nem tudott semmit se mondani. meg azt is mondta, hogy ő egy bajkeverő, és hogy őt mindenki ezért utálja.
kérlek ne a mi kapcsolatunkat elemezzétek ki, az én részemet már megbeszéltem a barátommal, és nem is csinált semmi rosszat. inkább a véleményetekre lennék kiváncsi az ilyen nőkkel kapcsolatban, meg szeretném ha valaki felnyitná a szemem, mert én túl naiv vagyok, és nem értem miért történhet ilyesmi, miféle nők ezek? valamint azt is mondjátok el légyszi,hogy egy ilyen helyzetben mi lett volna a legjobb megoldás? mit kellett volna tennem? mert rá kellett jönnöm, hogy ezt a problémát nem tudtam megoldani, csak néztem, majd miután félrehivtam a barátomat, hogy mi ez az egész, és hogy nekem emiatt rossz a kedvem, és hogy le akarnak itatni engem, de én ezt a nőt rossznak érzem, utána haza is mentünk. a legdurvább a búcsúzkodásnál volt, amikor kb felajánlotta neki, hogy ne szalassza el legközelebb az alkalmat. azt irjátok le légyszi, hogy ti hogy oldottátok volna meg ezt a helyzetet, mert én azon kivül hogy a sirógörcsöt fojtogattam vissza magamban, meg felálltam hogy én hazamegyek, mást nem tudtam tenni. borzasztó egy rossz élmény volt egyébként. sajnos a buli szarul sikerült emiatt.
Nem szabad megfutamodni először!Ezt kellett volna: Odamenni a pasidhoz, erősen magadhoz rántani egy hosszú nyelves csók,közben mmegfogdostad volna,aztán mosolyogtál volna a csajra, és ezzel a lendülettel a palidat elhúztad volna táncolni,miután elmúlt a győzelmi mámorod,lelépni. Legjobb védekezés a támadás. Legközellebb ha van ilyen,csinálj hasonlót és hidd el tuti győzelem...:D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!