Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran gondolsz a párodra?
Figyelt kérdés
Szép vagy mocskos gondolatok, minden számít, csak kb. milyen gyakran jut eszedbe? Naponta gyszer-kétszer? Óránként? Van, hogy eltelnek úgy napok, hogy nem is gondolsz rá? Mennyi ideje vagytok együtt? Hány éves vagy? Fiú vagy lány?2014. nov. 30. 13:19
1/12 anonim válasza:
Mindig rá gondolok. De tényleg. Van, hogy később esik le, hogy most is rá gondolok :) Mindenhol ott van :)
18 vagyok, és nemsokára 2 éve leszünk együtt.
4/12 anonim válasza:
mivel nincsen ezért sosem.
De álmodok mindig 1-1 "párról" álmomban utána van hogy ez az álom kihat a napomra...
5/12 anonim válasza:
2 éve vagyunk együtt, mivel együtt élünk így nem éjjel nappal agyalok rajta , de ha nincs itthon gondolok rá pl minek örülne mondjuk szex terén esetleg valami mással kedveskedek ha éppen olyanom van :D
21L
6/12 anonim válasza:
Talán óránként, nem tudom, nem figyeltem még meg, de elég gyakran.
7/12 anonim válasza:
Nem a párom, de nagyon gyakran sajnos.
(mert szeretem, de nagyon)
8/12 anonim válasza:
Mi 6 éve vagyunk együtt, természetesen rengeteget gondolok rá mikor nincs velem, ha valakit valóban szeretsz szerelmes vagy, félted aggódsz érte, ha kint rossz idő van rögtön rá gondolok vajon hol lehet fázik?stb. Gyakorlatilag minden gondolatomban ott van. Ez így van az első napról kezdve! Ez fel sem tűnik legtöbbször!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!