Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exedre nézve most mit gondolsz, jól tetted hogy szakítottál vele?
Én úgy gondolom, hogy helyes döntés volt a szakítás, annak ellenére, hogy nagyon nehezen hoztam meg annak idején ezt a döntést, mert úgy hagytam el, hogy szerettem.
De teljesen más okból gondolom így, mint te, mert az exem azóta is éppen olyan vonzó pasi, épp úgy megvan köztünk a kémia, az élete meg úgy változott, hogy azóta még sikeresebb a szakmájában, az akkori jó körülmények helyett kiemelkedően jó egisztenciát teremtett magának a saját erejéből és tehetségével, nagyon sok munkával.
De ettől még úgy gondolom, hogy jól döntöttem annak idején.
(szinte) Minden exem megnősült és apuka lett miután szakítottunk. :D
Átlagban 1 éven belül. Kicsit érdekes, de nem eszem magam rajta, sőt! Jó döntés volt őket elhagyni. Én még mindig nem érzem magam készen a házasságra/gyerekre.
23/N
Sok exem van,a legnagyobb szerelmemmel való szakítás még elég friss (fél év). Azóta már próbált is visszatáncolni,de nem hagytam neki. Nem igazán változott talán fogyott ,de az élete neki sem halad tovább és ahogy sejtem nem is fog. De én sem emiatt mondom,hogy jó döntés volt,hanem azért mert egy jellemtelen ember volt ,amit jól leplezett.Soha nem fog megváltozni az ilyen..
Volt a legelső kapcsolatom,őt lehet,hogy megbántam. ÉS az őt követő srácot is sajnálom(bár őt nem annyira). Az elsőt azért ,mert ő tudom,hogy tényleg szeretett tiszta szívből,és úgy érzem,ha vele maradok a mai napig együtt lennénk,egy nagyon jó ember volt ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!