Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit gondolsz egy nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondolsz egy nőről aki egy éjszakát töltene veled? Szeretek egy pasit, akinek van valakije. Abban nem is reménykedek, hogy kapcsolat lehet közöttünk, de annyira vágyom egy éjszakára vele.

Figyelt kérdés

Hogy reagálna, ha elmondanám? Azt gondolná, hogy egy könnyűvérű nő vagyok? Számomra megalázó ez a helyzet, mert olyan lennék, mint egy prosti aki felajánlja magát.

Van valakije, de nem tudom, hogy mennyire szerelmes belé. Ha nagyon szerelmes el fog utasítani.

2014. aug. 7. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy ilyen lánynak sok pasi örülne,

Bár van olyan, aki meg is őrülne.

Kapcsolatot tönkretenni illetlenség,

De ha a pasi benne van, az a párnak kegyetlenség.

2014. aug. 7. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Honnan tudnánk mi megmondani, hogy hogy reagálna ? Lehet, h benne lenne, de az is lehet, h nem.

De amúgy meg is válaszoltad a kérdést. Ha igazán szereti a barátnőjét akkor elhajt a francba, ha nem szereti akkor van esélyed.

Attól függetlenül, hogy mit gondolna rólad könnyűvérű vagy, ha képes vagy csak így felajánlani magad egy alkalomra olyannak akinek van barátnője... Sőt ez elég enyhe kifejezés, inkább használnám azt h rib**c.

2014. aug. 7. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát pont ez a probléma. Nem vagyok az az egy éjszakás kalandot kereső. Sem párokat szétszedő.

Ha az lennék, nem kérném mások véleményét.

Azt hiszem igazatok van.

Ráadásul semmi jelet nem látok arra, hogy tetszenék neki.

A probléma az hogy napi szinten látom, s nem tudom elfelejteni.

2014. aug. 7. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!