Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült hogy 4,5 hónappal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült hogy 4,5 hónappal ezelőtt megcsalt a párom, és viszont nem eldobni hanem megjavítani akarom a kapcsolatom. Hogyan?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk egy pár de még nem vagyunk házasok.

Külföldön dolgozom ő otthon Magyarba.

Megtudtam hogy 4-5 hónapja lefeküdt egy másik családos férfival.

Mindketten maguk alatt voltak. Nagyon rosszul esik, de megpróbálnám helyrehozni, mert nagyon fontos ő nekem.

Hibázott, tévedett és megbánta, tudom! Hogyan javíthatnám meg a kapcsolatunkat? Hogyan legyek figyelmesebb, türelmesebb és oda adó?!

Nagyon sokat veszekedtem vele, és nem is figyeltem rá oda, megérdemeltem amit tett, bár nem helyeslem.

2015. jan. 6. 23:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
Ha a kapcsolat folytatását mindketten akarjátok, akkor sikerülni fog. Te is látod, hogy a távkapcsolat nem igazán nektek való. Talán mód lenne rá, hogy az egyik fél a másikhoz költözzön, és ott munkát találjon. Nagyon örvendetes egyébként, hogy ennyire önkritikus vagy.
2015. jan. 7. 06:08
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

Ha én is összefexek mindenkivel, engem is szeretni fogsz?

Csak azért, mert úgy látom, manapság nektek pasiknak alapkövetelmény hogy a nő legalább egyszer félfedugjon!

2015. jan. 7. 08:18
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
Tűzzetek ki közös célokat, és beszélgessetek róla. Nézd meg a Szerelempróba c. Filmet, abban vannak jo tippek, hogy hogyan legyél kedvesebb, figyelmesebb.
2015. jan. 7. 08:43
 14/16 anonim ***** válasza:
36%
Kit érdekel még ha 20éve is vagytok együtt? Aki egyszer meg csal az sz*pjon le de komolyan mondom. xD Most viccen kívül meg csalt , ezek után kinek kéne már? Hm? Dobd ki keress mást aki jobban szeret. Talán meg előzhető lett volna ha meg beszéltétek volna a dolgokat , mindig fontos a kommunikáció...
2015. jan. 7. 10:18
 15/16 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem meg maradj vele. El is mondom miért.

A csajod gondolom gyereket akar. Ha szül egy gyereket, akkor szüksége lesz arra, hogy a gyereket megfelelő körülmények között nevelhesse fel. itt jössz a képbe, álomférj vagy, nem vagy otthon, nem kell főzni mosni rád, nem kell szagolja, ha büdöset fingassz, stb. Ráadásul tudod támogatni a kinti keresetedből.

A csajod rájött, hogy ha gyerek kell neki, akkor csak a lóvéd kell, a génjeid nem feltétlenül. Elég, majd ha a gyereke anyakönyvijébe a te nevedet írja apának. Mire rájössz, hogy nem tőled van a gyerek, addigra meg bőven kialakul az érzelmi kötődés, és a kölköt támogatod továbbra is, még ha a csajnak kiadod az útját is.

Amúgy meg onnan tudhatod, hogy a nőd tutira félrelép, mert ő az ideális egyéjszakás partner. Valójában az összes férfi szemében potenciális szexpartner. kicsi az esélye, hogy tetten éred, és a szeretőjének is ideális a szitu, mert kapcsolatban él, így a diszkréció adott. Valójában a csajod válogathat a pasik között. És ezt is teszi.

De hogy miért tanácsolom, hogy maradj vele? hát azért, mert egy lúzer baromállat vagy, haver, hogy ezt igy benyeled. és akkor szépen felnevelheted a félrekúró csajod zabigyerekét. A génjeidet így nem örökíted, és ezáltal javul az emberiség. Darwin is megmondta: ez a természetes szelekció.

2015. jan. 7. 15:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es!Azt is vedd számításba hogy, ők távol vannak egymástól!Nem együtt élik a közös életüket, a kérdező távol az otthonától dolgozik!Egy külföldön dolgozó férfiban többször felmerül a kérdés hogy,vajon hű hozzám,haza vár,hiányzom?Szerintem!De legyen úgy ahogy te mondod!Legyenek boldogok míg a halál el nem választ!
2015. jan. 7. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!