Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült hogy 4,5 hónappal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült hogy 4,5 hónappal ezelőtt megcsalt a párom, és viszont nem eldobni hanem megjavítani akarom a kapcsolatom. Hogyan?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk egy pár de még nem vagyunk házasok.

Külföldön dolgozom ő otthon Magyarba.

Megtudtam hogy 4-5 hónapja lefeküdt egy másik családos férfival.

Mindketten maguk alatt voltak. Nagyon rosszul esik, de megpróbálnám helyrehozni, mert nagyon fontos ő nekem.

Hibázott, tévedett és megbánta, tudom! Hogyan javíthatnám meg a kapcsolatunkat? Hogyan legyek figyelmesebb, türelmesebb és oda adó?!

Nagyon sokat veszekedtem vele, és nem is figyeltem rá oda, megérdemeltem amit tett, bár nem helyeslem.

2015. jan. 6. 23:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
És te ezek után megbíznál benne? Aki egyszer megcsináléja, megcsinálja majd máskor is, ha "maga alatt" lesz. Hagyd a fenébe az ilyen nőt, és keress egy becsületes, téged szerető, és megbecsülő nőt, mert vannak ilyenek is!
2015. jan. 6. 23:48
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

Ehhez azert eleg gyakran kene talalkoznotok, de pl menjetek el moziba, kozos programok kettesben, esetleg uj hobbi talalas kozosen, vacsorak ilyesmik:-))

Ha mindketten szeretnetek akkor megjavithato a kerdes az, hogy o akarja-e, de ezt ugye vele kell letisztazni.Egyebkent gratula, hogy a sajat szemszogedbol is felulvizsgalod h esetleg miben nem ettel eleget, amikor anno engem megcsalt a ferjem nekem is ez volt a reakciom.

Szoval hajra, drukkolok:-)

2015. jan. 6. 23:53
 3/16 anonim ***** válasza:
2-es vagyok igy ertem tettel nem "ettel":-)))
2015. jan. 6. 23:54
 4/16 anonim ***** válasza:
16%

1-esnek azért nincs igaza, mert a nők másképpen működnek.

nőknél nem úgy van, hogy ha egyszer megcsalt valakivel, újra meg fog mással.

mivel a nőknek újra és újra le kell törniük magukban azt a lelki/érzelmi gátat, ami megakadályozza a hűtlenséget,

míg a férfiaknak elég egyszer letörni ezt a gátat, és onnantól nincs nagyon megállás.

ez természetesen általánosítás, de nagyjából így van.

a nők és a férfiak máshogy állnak ehhez.

2015. jan. 7. 00:02
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
hát, ha gyereketek lesz, hogy fogsz megbízni a csajban, hogy tényleg a tiéd? szerintem nagyon nehéz megbocsátani egy nő félrelépését. A nő szemében innentől kezdve egy balek vagy. Hozod a zsét külföldről, addig meg mással b4szatja meg magát. megbánta, persze. azt bánja, hogy megtudtad.
2015. jan. 7. 00:16
 6/16 anonim ***** válasza:
35%
Aki egyszer megteszi, megteszi még egyszer... ha már egyszer megtette, nem szeretett eléggé.
2015. jan. 7. 00:45
 7/16 anonim ***** válasza:
18%

Ez nem így van! Ha balek lennél a szemében, akkor már rég nem lenne veled, hiába küldöd neki haza a zsét!

Jó, persze vannak olyan csajok is, akiknek csak ez számít, de kétlem, hogy erről lenne most szó.

8 év! Elég sok idő, pláne egy kapcsolatban. Már kiismertétek egymást, ismeritek egymás gondolatait, mozdulatait, stb. Ezen túllépni is elég nehéz.

Rendbe akarod hozni? Minden tiszteletem a tiéd! Erre kevesen lennének képesek!

Mentsége erre az egész félrelépős dologra akkor lenne, ha ő maga mondta volna el neked, hogy megtörtént, az első adandó alkalommal. Az őszinteség és az egymás közti megfelelő kommunikáció a biztos pont egy kapcsolatba! Kint dolgozol! Elég nehéz ébren tartani a tüzet, pláne hogy alig találkoztok, vagyis ritkábban, mint általában szokás. de akkor meg lehet hogy egymás agyára mennétek, szóval ez egy ördögi kör és sokáig lehetne ecsetelgetni!

Ő is biztos sok mindenben hibázott a félrelépésen kívül! Olyan nincs hogy csak ő vagy csak én. Ezt EGYÜTT tudnátok helyrehozni, de csak akkor, ha mindketten akarjátok.

Én úgy hiszem, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt, de harmadikat már nem! Egyszer hibázhatunk, elgyengülhetünk, de másodjára már nem.

Első lépésként letesztelném, hogy mennyire akar visszakapni! Nem hívnám, nem keresném, hazamegyek magyarba, de nem hozzá megyek legelőször hanem mondjuk haverhoz, érzékeltetném a sértődöttségemet, de nem sokáig. Hogy érezze mennyire rosszul esik. Ha szemrehányja, akkor megmondani neki, hogy ehhez msost nincs joga és hogy gondolkozási időt kérsz. Mindig kell egy kicsi "lecke" egy kis bünti, amiből okul. Nem azt mondom, hogy te is kefélj félre.

Egyébként pedig ott a másik oldal. Hogy biztos hogy ő az igazi? Nem fog ez a megcsalósdi később visszabüfögni újra és újra? Meg tudsz benne bízni újra? Fogsz ránézni nem undorral? Lesz benned kétely, ha gyereketek születik, hogy a tiéd-e vajon? Ha ezekközül egyre is úgy válaszoltál, hogy közbe kételyeid voltak magadban, akkor ne akard megjavítani a kapcsolatot. Egy házasságban, gyerekek mellett még nehezebb lesz. Lehet, hogy te biztos vagy abban, hogy őt akarod, és ő? Ő biztos benne, hogy téged akar? Én a helyetekben felkeresnék egy papot vagy egy párterapeutát, aki más nézőpontból is rávilágít a dolgokra!

Sok sikert! :)

2015. jan. 7. 00:51
 8/16 anonim ***** válasza:
54%
Én mint nő azt mondom soha nem tudnék ilyen szintekre le süllyedni már csak önmagam miatt sem!Ha nem jó a kapcsolat amiben élek ki kell belőle szállni és,nem sajnáltatni magam hogy milyen mélyponton vagyok!Ez rizsa!Soha nem fogod tudni helyre hozni,egy tüske lesz benned amíg vele leszel,és ezt rá is fogod kiabálni,egy egy vita vagy veszekedés alkalmával!Ami persze normális!Az hogy hancúrozott egy jót egy fickóval javított a helyzeten,utána nem volt maga alatt?Mert ha nem akkor minden ilyen esetben így jár el?Hogy hopp magam alatt vagyok,keresek valakit aki jól meg ...Soha nem lesz olyan mint előtte ezt jegyezd meg!
2015. jan. 7. 00:54
 9/16 anonim ***** válasza:
26%
Egyrészt értem, hogy 8 éves kapcsolatot nem dobnál ki egyszerűen, de könnyen lehet, hogy már nem is lennétek együtt, ha nem távkapcsolatban élnétek. Távkapcsolat esetén inkább az az igaz, hogyha tényleg szeretitek egymást, az jobban lángol egymás hiánya miatt, de ha csak valamiféle megszokásról van szó, akkor könnyen megy a félrelépés, a szakításra pedig azért nem kerül sor, mert nem vesztek részt olyan mértékben egymás életében, hogy szükségét érezzétek. Belegondoltál már, hogyan történik a félrelépés egy családos férfival? Hosszas beszélgetések, bókok, vonzalom, visszakozás, lopott percek, bűntudat, majd az első éjszaka.. szóval ezer ponton meggondolhatta volna a dolgot bármelyikük, mert volt idejük gondolkodni, akarják-e azt, ahova tart a kapcsolat. Két foglalt (pláne egy családos) ember ki valószínűséggel fut össze a diszkóban majd közösül részegen a parkolóban, valószínűbb, hogy komoly előzményei vannak a dolognak. A párod csak azután lépett vissza, miután kiélvezte a románc minden édes pillanatát, megkapta a férfit, de mivel annak a kapcsolatnak nincs jövője, inkább visszatáncolt hozzád. Nekem úgy tűnik, ő igazán fontos neked, de te csak azt szeretnéd hinni, hogy ez kölcsönös. Hiszen akkor nem lenne kérdés, hogyan tedd jobbá a kapcsolatot, hanem ő maga állna eléd, elmondaná, mit hiányolt, és szerinte mitől lehetne teljes a kapcsolat, ezen kívül ő lenne figyelmes és odaadó, nem pedig neked kellene azon agyalnod, hogyan is tegyél a kedvére.
2015. jan. 7. 01:35
 10/16 anonim ***** válasza:
61%
#8, bocs, de hülyeség az általánosítás, nem minden ember így működik... nálunk is megesett ilyesmi - 15 éve - és tudod hányszor került elő 15 év alatt az elég ritka veszekedéseknél? Egész pontosan NULLA alkalommal. És valóban, pont OLYAN nem lett a kapcsolat... idővel jobb lett... ilyen is van, az adott két emberen múlik.
2015. jan. 7. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!