Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lány meg tud változni?
Van egy lány, akit 1 éve megismertem és barátok vagyunk, de én nagyon oda vagyok érte, tényleg olyat érzek, amit más iránt még nem. A probléma az, hogy nagyon bonyolult eset. Akármikor bulizni megy, ő iszik, mással csókolózik és még ki tudja, mit csinál. Nem tudom, mitől lett ilyen, de megváltozott. Nem egy közönséges, agyatlan libára kell gondolni, mert akármit is tesz, van benne tartás, de olyan, mintha semmi nem számítana neki ebben az életben. Egyre lejjebb süllyed úgy érzem, mert talált olyan barátokat, akikkel már nem csak inni lehet. Nekem ez nagyon fáj belül, mert szeretnék vele lenni és már 1 éve mindig csak ő köti le a gondolataimat. Tudom, hogy magányos, mert nincs senkije, aki közel állna hozzá, mert nem is enged senkit közel, egyedül él és csak ebbe a romboló életbe menekül, de én szeretnék mellette lenni és nem csak barátként. Mit tehetnék?
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!