Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szokott változni az "ideálotok"?
Arra lennék kíváncsi, hogy ha pl. tudod, hogy a barna hajú, barna szemű, nagymellű ... lányok tetszenek, akkor ez változhat bizonyos időnként vagy azért ideál az ideál, mert ez egy örök "látásmód", ami a génjeitekben van?
Köszi:)
Nekem az ideálom a visszahu'zódó, szerény rocker csajszik. Kinézetre nincs konkrét elképzelésem.
Világ életemben ez volt az ideálom, fogalmam sincs, hogy másnál változik-e.
Fiatalabb korban szerintem jobban ingadozik a dolog, az ember még azt sem tudja, mi tetszik neki. Aztán idővel bebetonozódhat egy típus.
Szeritem a férfiak kb. felének nincs ideálja, ez a párválasztásaikból látszik. De a másik felének kizárólag egy típus jön be. Azaz hogy szóba jöhet más is, de valljuk meg, az nem fog úgy 100%-ra tetszeni neki.
Nekem az ideálom inkább belső tulajdonságaiban változott - ahogy a gondolkodásmódom is idővel, de külső tekintetében eléggé hasonlítanak egymáshoz életem szerelmei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!