Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudok változni egy lány miatt?
Figyelt kérdés
Szóval. Van egy leányzó, aki nagyon tettszik. Külsőleg, belsőleg egyaránt. Körülbelül két hónapja ismerem. Barátaim szerint pezseg körülöttünk a levegő, és én is észreveszem, hogy jeleket küldözget. Ez így mind szép és jó, de van egy hatalmas problémám. A leányzó előző barátaiban hatalmasat csalódott. Mindegyik kihasználta, átverte, megcsalta a saját bevallása szerint. Én nem akarok egy lenni, ezek közül. De sajnos a természetem hasonló. Tehát én szeretek küzdeni a lányokért, és miután összejöttünk sajnos elhanyagoltam őket. Tipikus "ha megkaptad már nem érdekel" szindróma. Ezért is mentünk szét az összes eddigi barátnőmmel. Viszont azt hiszem, hogy most ezt a lányt, igazán szeretem, viszont féltem is magamtól az előbb említett ok miatt. Nem szeretném, ha eddigi barátságunk esetleg tönkremenne a kapcsolat után. Tudnátok tanácsolni valamit? Most már tényleg nem tudom mit kéne tennem...Szerintetek megtudok változni érte? Előre is köszönöm.2011. jún. 24. 10:17
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez a leányzó döntése, mert hiába tudnál megváltozni ha ő még nincs kész egy új kapcsolatra a csalódásai miatt. Ha tényleg úgy érzed, hogy ő más és jó jel, hogy észrevetted a hibád és változnál a lány kedvéért, akkor nyugodtan kezdeményezz, úgyis a lány dönt hogy nyit-e feléd.
2/6 anonim válasza:
Addig meg talán jó is, hogy barátkoztok. Lógjatok sokat együtt, menjetek el programokra. Aztán hogyha összejöttök, akkor mélyebben éreztek egymás iránt és hátha nem fogod elhanyagolni mert annyira a szívedhez nőtt.
Ez csak egy vélemény..
Egyébként meg meglehet változni egy lány miatt is... én is megváltoztam. Jobb lettem tőle.. aztán rájöttem, hogy nem miatta kell megváltozzak, hanem saját magam miatt.
Hajrá! :)
3/6 anonim válasza:
Ha akarsz, megtudsz változni.De ha majd nem érzel iránta semmit sem, akkor inkább beszéljétek meg, és hidd az neki jobb lesz.Barátok is tudok lehet maradni, bár nem lesz olyan jó az a barátság mint előtte.
4/6 anonim válasza:
Ez csak rajtad múlik. Nem csak egyszerűen a lány miatt kell megváltoznod, hiszen ha ilyen maradsz, sehol nem találsz olyat, aki ezt preferálná. :)
5/6 anonim válasza:
Ha megváltoznál, nem kellenél a lánynak.
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg tudsz változni.Bizonyítsd be neki hogy, te nem olyan vagy mint, az előző barátjai.Csak arra kell figyelned: ha összejöttetek és úgy érzed hogy, már nem érdekel téged emlékezz vissza hogy, akkor miért érdekelt és miért szeretted.Ezt tartsd mindig magad előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!