Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítsen Valaki! Minden meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsen Valaki! Minden meg fog most változni? Miért történt ez?

Figyelt kérdés

Este a pasimmal aludtam. Azt álmodtam hogy összejöttem egy olyan fiúval, akibe nem is olyan rég még halálosan szerelmes voltam (3 éven keresztül)

Nagyon élethű volt ez az álom, mert ott szinte végig vele csókolóztam, és éreztem az ajkát, az illatát (csokis axe), a bőre meleg érintését. Egy furi momentum volt az álmomban: egy tűvel megszúrt.

De nagyon élethű volt, mert a suliban játszódott, az emberek ugyanott ültek mint az életben. Aztán a végén épp azt mondtam neki, hogy el kell jönnie hozzám. És felébredtem. És azt kívántam bárcsak ő lenne most mellettem, és nem a pasim!

16/l

2012. jún. 20. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy GHB-t nyomott beléd, vagy valami más drogot :D
2012. jún. 20. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Szakítanod kellene a barátoddal, ha ilyen gondolatok járnak a fejedben. Gondold át hogy szereted e a barátodat, és ha igen akkor az ilyen gondolatokat felejtsd el. Ha meg állandóan más jár a fejedben, akkor illenék elmondani a barátodnak hogy így érzel és nem húzni feleslegesen az agyát meg az idejét. :) A lényeg az lenne az egészben hogy légy őszinte, először magadhoz, aztán a barátodhoz.
2012. jún. 20. 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
velem is volt ilyen, ez csak álom
2012. jún. 20. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
ha azt kívántad "bárcsak ő lenne most melletted" akkor inkább hagyd ott a jelenlegit mert ezek szerint nem szereted eléggé. keresd fel azt a fiut akivel álmodtál és inkább próbáld meg vele! :)
 5/10 A kérdező kommentje:
ja, azt elfelejtettem mondani, hogy megmaradt a nyoma. azt nem tudom hogy
 6/10 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok, a végét lehagytam: ha ilyet történt hagyd ott a barátod
2012. jún. 20. 10:50
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Ezért imádom a nőket xD. Ha megkívánsz mást, akkor bizony hujjujj, mert már nem szereted ám a párodat. Szakítsál is gyorsan, mert a párkapcsolat azért jó, mert csakis a párodat kívánod meg, senki mást, íííígy van! Minden alkalom, amikor a hormonok szólnak, az egy jel az úristentől, hogy a párod nem neked való, bizony ám! Remek meglátás, hogy az álom, az nem más, mint egy érzelmi radar, arra kell hallgatni, nem a józan észre, dehogyis, milyen érzéketlen barom már, aki azt mondja, hogy ez csak egy álom. Egy cimborámnak is volt egy mágus csaja: azt álmodta a, hogy a srác megcsalta, és ez nem lehetett véletlen, hát szakított. Én is de sokszor álmodtam más nőkkel a párkapcsolatom kilenc éve alatt, és igazatok van, nekem is szakítom kellett volna. Meg a páromnak is igaza volt, amikor az első ilyen fellángolásért tönkre tett mindent... És igazatok van, csak a pasik a vadállatok, mert csak ők hallgatnak a hormonjaikra. És abban is igazatok van, hogy az én k*rva anyámat :D.

Persze, ha tényleg nem szereted, akkor hagyd el, de ha meg jelent neked valamit az a szerencsétlen, akkor egy esélyt talán kellene adni a dolognak, mert ez annyit jelent, hogy megkívántál mást is és ENNYI!

2012. jún. 20. 11:14
 8/10 anonim ***** válasza:
De most hogy éled meg ébren a dolgokat?Boldog vagy a pasiddal?Ha igen,akkor hagyd ezeket az álmokat:)
2012. jún. 20. 11:20
 9/10 A kérdező kommentje:

boldog vagyok vele...

de szerintem nem sokáig.

2012. jún. 20. 20:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Anyám borogass...
2012. jún. 21. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!