Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsen! Hogyan lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 évig voltunk\vagyunk együtt, nem volt soha felhötlen,sajnos sok a külsö körülmény eléggé felemésztett minket. 2 hete kimondtuk,hogy legyen vége, de hol ö keresett,hol én. aztán 1 hete eldöntöttem,hogy nem reagálok ha keres,hátha jobb lesz. De aztán véletlenül összefutottam vele, egy csajjal beszélgetett. Nem bírtam ki,hogy ne menjek oda,és láttam rajta,hogy örül nekem. a csaj vette a lapot és elment. aztán kiderült egy csoporttársa volt az egyetemröl,anyagot vitt neki. lényeg a lényeg,beszélgettünk, és mondta fájt neki,hogy nem vettem fel,nem reagáltam, de beletörödött. aztán most teltek a napok,beszéltünk,találkoztunk,mondtam kezdjük tiszta lappal,mert a vak is látja,hogy szeretjük egymást... 2 nappal ezelött elmentem az egyetemre,vizsgázott,kedves volt,örült nekem akkor is. de aztán kiderült,hogy több csoporttárs csajjal is sms-ezett,beszélt azóta,mióta nem igazán vagyunk együtt. kértem mutassa meg a telefonját,nem akarta,de aztán tegnap megmutatta. vagy 4 csajjal beszél,sms-ezik,telefonál. általános dolgokról mint vizsga,tanulnivaló,vizsga elötti találkozás,meg mizujs, smile-k,hívtalak,ez meg az az email cimem,stb stb...szóval semmi olyan. de mégis fáj :-( mert nem értem,mindig azt mondta neki nem kell más,még mindig engem szeret. de annyi volt a válasza,hogy: ''te nem voltál akkor,külön voltunk'', meg ''nem akarok tölük semmit'', ''nem beszélhetek másokkal?'' ''látod ebböl lett elegem,hogy mindig féltékeny voltál,hiába mondtam,hogy sosem csalnálak meg,te mindig gyanakszol,meg szerinted én csak srácokkal beszélhetek,ezért nem tudom mi legyen kettönkkel''..... de nekem annyira fáj,állandóan sírok,hogy nem voltam neki és akkor egyböl el kell kérni a csoporttárs csajoknak a számát? én teljesen más vagyok,én nem igazán beszélek srácokkal,max ha rám írnak.... szerinte meg nincs ebben semmi,meg én nem tilthatom meg,hogy lányokkal is beszéljen... csak az a gond,hogy egyszer majdnem ilyen csajok miatt szakítottunk,mert kiderült,hogy sms-eztek,letagadta én meg rájöttem. de mikor meg nem keresem,akkor meg mindig mondja,hogy tudja,hogy ez nekem fáj, de higyjem el,semmit nem akar tölük,ök hiába akarnának bármit is,de szerinte ez belefér egy kapcsolatba,h másokkal annyit irjon,hogy mizu meg jössz-e vizsgázni...

nem tudom mit tegyek :( most is úgy ment el vizsgázni,hogy még ö volt felháborodva,hogy neki ez nem kell,hogy én mindig ezt csináljam...mert tudom,hogy ott lesz az a csaj,aki miatt majdnem szétmentünk egyszer. és vele is emailezik,nekem meg szinte alig ír most is,meg távolságtartó... holott mikor pár napja ugye összefutottunk,még könnyes volt a szeme,mikor rólunk beszélt..hogy annyira hiányzok neki,de fél attól,mi van ha megint veszekszünk majd...és nem tudja mi legyen. de engem meg annyira nyomaszt ez az egész dolog a csajokkal...hogy most akkor bármikor felhívhatják egymást,meg helló mizu smile?? :( nekem meg azt mondja,nem tudja mi legyen.... pedig mikor elmentem a vizsga elött,felvállalt a csajok elött,megölelt,meg látták,hogy együtt vagyunk. de ha meg velem van,akkor meg nem mond semmit szinte,alig ér hozzám...

mit tegyek? mondjam meg,hogy válasszon vagy ök vagy én? vagy mit? vagy ez tényleg belefér,hogy másokkal is néha beszélni?

2012. jún. 9. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Megértem a barátod viselkedését. Az örökös féltékenykedéseddel üldözöd el magad mellől. Semmi rossz nincs abban, hogy más lányokkal beszélget, főleg, hogy a csoporttársai. Valószínűleg sulis dolgokról van szó.

Szerintem változtatnod kellene és megbíznod benne, mert így elveszíted őt.

23/N

2012. jún. 9. 11:48
 2/7 anonim válasza:

Szia ezzel én is így vagyok valahogy csak én pasi vagyok.

Persze a csajomat mindig féltem mert úgy gondolom hogy nálam jobbat is érdemelne.

De te hagy élni mert szerintem senki se örülne annak ha állandóan figyelnék!

De egyszer majd üljetek le és beszéljétek meg.

Ez eredmény fog hozni.

2012. jún. 9. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én párom is beszélget néha csajokkal én is ki szoktam akadni de rájöttem hogy értelmetlen, inkább bizz meg benne had beszélgessen xy nal te is beszélgess fiukkal an nyugodtan.Ha sokat piszkálod ezekkel pedig igazából nem beszélnek semmi olyanról ami probléma vagy titok lenne, akkor tényleg nem lesz hosszu életü a kapcsolat.
2012. jún. 9. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Ez nálunk is hasonlóan megy/ment néha, mi 3,5 éve vagyunk együtt. Rájöttem, hogy semmi értelme a féltékenykedésnek.. mert ezzel csak eltolom magamtól. Én is beszélgetek srácokkal, és leszarom ezt a dolgot. Persze nem tennék soha semmit, és tudom, hogy ő sem.. de valahogy bennem van a félsz, mert nő vagyok, ő meg pasi, és sok a szép lány.. én néha még akkor is ideges leszek, ha látom, hogy ránéz egy csajra az utcán. tudom, hogy emiatt rossz ember vagyok, de már megtanultam/most is tanulom elfojtani magamban ezt az érzést, mert tudom, hogy engem szeret, engem választott, és komolyan gondolja.. nem lehet mit tenni, sajnos nem csak mi és férfiak vannak a világon, hanem nők is... (a sok k.rva:D:D) nyugodj meg, fogadd el ezt a lány-dolgot, legyetek együtt... néha ordítsd ki magadból, ami benned van :) meg beszélgess pasikkal.. persze csak baráti szinten. sztem ez segít. de néha elkerülhetetlen, hogy ne mondogassam oda, h na melyik pics@ írt? :D de már csak röhögünk ezen, szerencsére a haragom jön és megy gyorsan.

sok sikert, hajrá! :))) 22/N

2012. jún. 9. 12:54
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. de az a baj,hogy azt sem mondja,hogy velem akarja-e folytatni.... csak hezitál 1 hete...nem mond semmit,csak hogy mindig majd megbeszéljük... de mondom azokkal meg beszélsz...meg jópofizol velük...nekem meg 1 üzi sem,semmi... max felhív...
2012. jún. 9. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor sztem kell neki a szünet. Egy pasinál az, ha nem keres, sztem egyértelmű. De a szünet, az elszakadás mindenképp kell most neki, szerinted nem?
2012. jún. 9. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyébként ez az idézet tök jó sztem:

Megtanultam,hogy aki nem keres,annak nem hiányzol...és akinek nem hiányzol,az nem szeret. A sors dönti el,hogy ki lép be az életedbe,de te döntesz arról,hogy ki marad. Az igazság egyszer fáj,de a hazugság újra és újra...ezért értékeld azokat akik értékelnek és szeresd tiszta szívből azokat,akik viszonozzák!

2012. jún. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!