Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lepjek tul a MULTJAN?
Egy eve vagyunk egyutt a baratommal.Nekem elotte 2komojabb kapcsolatom volt (ertem ezt arra h 2vel fekudtem le,nem tudom ti hogy vagytok vele de en aki irant csak vonzalmat erzek azzal nem tudok a csoknal tovabb jutni,nekem kell a kotodes es erzelmek is ahoz hogy agyba tudjak bujni valakivel,ezert nem ertem meg azokat a lanyokat akik minden hetvegen,minden buli utan,mas es mas palinal kotnek ki)....! Baratomnak viszont elottem nagyon sok kapcsolata,viszonya volt!Volt aki irant erzet is valamit,volt aki csak arra kelett! Igazabol a multja miatt elso perctol feltekeny voltam ra!Foleg hogy kapcsolatunk elso 2 honapjaban o meg beszelt a kozvetlen ex-evel!Az is lejart!Utanna lett egy koleganoje akinek a viselkedeseben feltunt hogy a sajat baratjaval eleg csendes visszahuzodo,rosszkedvu.Az enyemnek meg fojton vigyorog, es fojton ment utanna!Akkor ismet elojott a felteknyseg!Sok ido utan el jot a melohejrol ( nem csk a csaj miatt!!)!Es most minden nyugis! De felek hogy ujra lessz valaki! A munkaja miatt kotelezo neki az hogy az emberekkel kedves legyen es mosolyogjon!Neha meg az is rosszul esik ha velem veszekszik majd 5 percre ra jon egy vevo aki raadasul noi szemely is es vele kedves :)) S hogy ad-e okot ra hogy feltekeny legyek?
Igazabol nem!Csak felek hogy elveszitem!Mellekesen o is viszonozza a feltekenyseget!Csak o sokkal jobban kezeli mint en!Mit tegyek hogy ne fojton arra gondojak hogy kap maganak jobbat,vagy arra hogy valameik ex baratnoje jobb volt sokkal mint en!Igaz az hogy ha van onbizalom akkor nincs feltekenyseg?
Szerintem nem jól tetted fel a kérdést (Hogy lépjek túl a múltján)
Inkább úgy kérdezd hogy, (Hogy lehet így egy kapcsolatban élni, hogy nem bízunk meg egymásban?) Gondolok itt arra hogyha el akar hagyni,elfog, neki se lesz jó hogyha nincs semmi. És ha nem akarod elhagyni akkor viselkedj úgy mint aki tényleg szereti... Így lehet nem érted de kicsit gondolkozz el a dolgon...
Vagy beszéld meg vele, bár nem sokat segítene, ilyenkor azt nem értem hogy lehet így élni valaki mellet... én soha nem voltam féltékeny... és nem is volt rá okom mert tudom hogy szeretet meg minden, bár vége de nem az miatt, azóta ő is talált magának én is, de ha a múltja zavar, akkor őt is zavarhatná a tied nem? Meg múltban élni? Az már nem való...
Tudod ám, hogy a kitartó féltékenységed miatt is elveszítheted? A múltját felejtsd el, az akkor volt, az emberek változnak, úgy tűnik azóta már másképp gondolkodik.
Az meg, hogy jönnek ezek a csajok akikre féltékeny vagy...Sajnos ez ellen nem tehetsz semmit. Biztos, hogy veled is előfordult már, hogy nyomult rád másik pasi, és még lesz is ilyen. De ha szeretitek egymást akkor lekoptatjátok ezeket a személyeket. Felesleges féltékenykedni. Tudom, az a baj, hogy mondani könnyű, de ez egy érzés ami nem tűnik el olyan könnyen. Én is nagyon féltékeny típus vagyok, csak épp nem mutatom ki... Mert minek mondjam a pasimnak, hogy féltékeny vagyok xy-ra mert tegnap olyan jól elvoltatok együtt. Én amennyire tudom szemmel tartom a párom, és nagyon remélem, hogy lekoptatja, ha rányomul egy csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!