Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot úgy novemberben és elején még minden okévolt. összejöttünk teljesen beleszerettem és hozzáteszem 2 év után végre megint tudtam szeretni valakit . Sokszor aludtunk együtt egy volt a társaásgunk is nagyon imádtam azt az időszakot. Majd egyik napról a másikra megváltoztt. Voltak gondok is,hogy túlságosan ragaszkodom hozzá és ő meg hozzám nem annyira. =/ Aztán mindig az volt,hogy bocsánatot kért megint minden oké volt. ( hozzáteszem kollégista vagyok] szóval hétvégén minden oké volt mire visszajöttem meg már nem. És nagyon megszerettem tényleg. Jártunk is.. és ő szűz volt meg én is.. 19 éves volt. és az elején ő is nagyon szeretett nagyon aranyos volt aztán.. a sok probléma után meg minden egyik éjjel lefeküdtünk.. És ő is szűz volt én is nagyonjóvolt.. Úgy éreztem tényleg szeret és nem lehet köztünk több akadály..aha.. tökre máslett és.. mondta hogy nem tudja hogy érez irántam pontosan.. én erre mondtam , hogy jó adok időt döntse el hogy hogy érez. el is telt 2-3 hét.. és megkérdeztem hogy,hogy érez és aztmondta , hogy csak úgy tekint rám mint barátként. és ezt mind úgy,hogy jártunk szóval ezt vehettem egy szakításnak teljesen összetörtem többször is... reméltem hogy a koli segít túllenni rajta de még sem... és azóta többször is találkoztunk.. ugyanaz volt a társaásgunk.. és ennek már lassan 1-2 hónapja és.. a barátaim is valamilyen szinten elveszítettem nem tudom miért rajta metg képtelen vagyok túllépni :(. Iszonyatosan szeretem és már nagyonsok idő eltelt de még mindig nem tudok túllépni és most összefog jönni egy másik lánnyal. .. és a legzavaróbb,hogy ismerem azt az énét amibe beleszerettem és nem tudom mi történ. tudom,hogy nagyon sokat hibáztam.. nem részletezném most de rohadtul nem tudok túllépni sehogysem :( Mit tegyek?
vagy a másik: ne törődj vele, kezdj el tanulni, dolgozni, vagy valami nagy dolgot csinálj, amire később büszke leszel. a produktivitás a legjobb, elfelejtetti a bánatot, és ráadásul később nagyon hálás leszel magadnak, hogy nem sírdogáltál végig, hanem hasznos dolgokat csináltál.
2012. máj. 26. 16:37
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy az idő sokat segít de tényleg sok mindennel próbálkoztam. Heteket barátaimmal töltöttem, eljártam mindenféle szakörre mindenre és semmi. De köszönöm a jó tanácsot =/
2012. máj. 26. 16:41
3/5 BierBear válasza:
szokj rá a WOW-ra!
2012. máj. 26. 16:42
4/5 anonim válasza:
Idő mindenképp kell.
Tudok olyat akinek ez éveibe került, de ne ess ebbe a hibába, fiatal vagy, ne pazarolj el sok időt =)
Neked is akarnod kell hogy ne szeresd, és meg kell akadályoznod, hogy újra beleszeress. Saját magad ellen kell küzdened.
Nem ismerem ugyen az exedet, de nincs sok esély arra hogy újra legyen valami =(
Így marad az hogy továbblépsz, ami fáj ugyan, de meg is erősít, aminek később hasznát veheted, kitartóbb leszel tőle. Nem lesz könnyű, de ne add fel, mert meg tudod csinálni =)
2012. máj. 26. 16:50
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. TUdom,hogy vagyok olyan erős,hogy túllépjek rajta. Csak még nehéz..de minden kezdet nehéz.. És a legrosszabb,hogy mindenki mondogatja,hogy mi még biztos összeofgunk jönni mert álompár vagyunk csak kikell,hogy élje magát.. És próbálom leszarni csak még nehéz... És már én is feladtam =/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!