Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta? Ő (értékrendem szerint) undorító dolgot művelt. A lakótársaival két nőn osztoztak, mikor ki volt otthon azzal volt a nő, ha végzett az egyikkel, átment a párom szobájába és ott is.
Hol van ilyen albérlet?Ilyen engem is érdekelne:D
Nem hülye a párod, hogy egy ilyet kihagy, nyugi attól még szeret, ez csak szex, egy kis torna.Ha teniszezni megy el valakivel az is megcsalás?Ugye hogy nem.
Csatlakozva az elsö válaszolóhoz, én sem vagyok párkapcsolati szakértö, ettöl függetlenül megpróbálok segiteni pár kérdéssel .
Miért undorító ? (Nem szónoki kérdésnek szántam)
Lehet hogy jó páran felhördülnek, de semmi kivetnivalót nem látok a "csak szex" felállásban , amig az mind a két félnek örömet okoz, és egyik se akar komolyabbat ( vagy valami ellenszolgáltatást) a másiktól.
Miben , és miért változzon ?
Eddig nem volt barátnöje , ettöl függetlenül nem fogadott cölibátust , élvezte az életet. Most egy pár vagytok, nyilván szeret, és ragaszkodik hozzád, különben nem lenne veled.
Szereted a párodat ? Szerelmes vagy bele ?
Ezt tisztázd magaddal elöször.
Ha valakit igazán szeretünk akkor nem igazán lehet olyan dolog a multjában ami miatt undorodnánk töle, és a szakitást fontolgatnánk.
35/F
Az emberhez a múltja is hozzá tartozik, nem lehet eltörölni, megváltoztatni. Ha neked nem tetszik, szakíthatsz vele, de akkor nem szereted őt. Igaza van a párodnak, nem kell ezen kattogni. A jelennel törődj.
Megismerted valamilyennek a párodat, olyannak, amilyen veled, és az tetszett. Mi változott az alatt az 5 perc alatt, míg megtudtad a múltját? Más ember lett? Nem...
szerintem is undorító. nekem nem kéne ilyen férfi.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!