Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy fiú 21 éves én 13 :$ (nemtudom miért a nálam "sokkal" idősebbek tetszenek:S na de mind1) Szoktam bulizni járni apukámmékkal,És mivel apukám haverja, ő is ott szokott lenni,észre vettem hogy sűrün rám szokott nézni:) és apukám bnőjének azt mondta hogy:milyen kerek ennek a Lejlának(Nekem) a feneke:$ meg ilyenek.És van egy kisfia,és egy felesége,de a feleségét mindíg megcsalja:S De nekem ez a fiú nagyon tetszik!!Egyébként,mikor ottvagyok náluk sokszor összetalálkozik a tekinteünk:) de én mindíg elfordulok:S. amúgy többnek nézek ki mint amenyi vagyok,sokszor mondták már hogy olyan 16-17-nek nézek ki:D

Most pedig lessz ilyen focimeccs,amin ő is ottlesz és én is:Dés remélem legalább egy pár szót beszélhetek vele:D Szóval mit csináljak hogy észrevegyen?Nagyon szereteeem!!Segítsetek kérlek!!

2010. febr. 2. 14:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ekkora kamukérdést!!! (Pedig láttam már itt párat.) :D :D :D

Válasz: Táncolj meztelenül kánkánt a pálya közepén! MINDENKI észre fog venni, nem csak Ő... :D

2010. febr. 2. 14:58
 12/18 anonim ***** válasza:
bazzeg:D há ez kemény rem kamuXD
2010. febr. 2. 15:43
 13/18 anonim ***** válasza:
ÚRISTN!!!!!!(Fejfogás) TE meg egy 21 Éves? te észnél vagy b*szod???! mindha pofánverted volna a magyarzászlót!!!! te rettenetesen nagy ökR vagy...! gondolkozz már! mindenkinek igaza van, rádásul őt még börtönbe is vághatják a te hülyeséged miatt, mert neked viszket a segged! Maradj csak magadnak, korodbeliekkel haverkodj, Pasifaló......!!!!!!!
2010. febr. 4. 17:48
 14/18 anonim ***** válasza:
hétekkorát énse tudom hogybaszott az ég xd
2010. febr. 4. 17:50
 15/18 anonim ***** válasza:
hazudik a kis ribi...
2010. febr. 4. 17:53
 16/18 anonim ***** válasza:
csak egyészakás kalandot akar tuti..vigyázz magadra nemenny bele ilyenekbe főlegne igy h család, gyerek mindenvan..=/
2010. febr. 4. 19:04
 17/18 anonim ***** válasza:

"Mit csináljak hogy észrevegyen?"

Mondjuk a focimeccs közepén álljál fejre, csinálj egy pár cigánykereket. Esetleg öltözz be bohócnak. Tuti, hogy észrevesz.

2010. febr. 4. 23:35
 18/18 A kérdező kommentje:
hát nemcsak velem fórdult elő ilyen.szval.am meg gondoltzam hogy nem foglalkozna velem,meg amúgy is ha úgy is lenne,nem hiszem hogy járnék vele!Helyes pasi,de nem járnék vele,hiszen gyereke van.de Minegy,aki meg csúnyákat írt,üzenem nekik hogy ha nem tudnak normális választ írni,ne is irjanak,büdös kutyák..:D
2010. febr. 11. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!