Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy észrevegyen?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a asuliba, aki nagyon tetszik. De sajnos nem vesz észre. Nagyon szeretném megismerni, de nemtudom, hogy mit csináljak.. Amugy 2 év van köztünk. Szerintetek mit tegyen, hogy felfigyeljen rám? Esetleg van valami jól bevált prakitkátok ? Előre köszi a válaszokat. (negativ komikkal kíméljetek )2011. szept. 5. 15:00
1/6 anonim válasza:
Állj elé és járd el az őrségi csárdást!
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
menj oda hozzá és told le a gatyádat vagy szoknyát vagy ami van rajtad na akkor észre vesz :D
4/6 anonim válasza:
Teljesen bevált praktika, hogy odamész hozzá, és elkezdtek beszélgetni. Bár azóta szétváltunk, én az első párommal órákon át beszélgettem, pedig eredetileg nem is hozzá mentem, hanem az öccsét kerestem. Az öccse nem volt otthon. Kicsit vártam rá. Ha már ott voltam, beszélgetni kezdtünk, és olyan jól ment, hogy aztán 14 évig voltunk együtt...
5/6 anonim válasza:
Menj oda hozzá, és kezdj el vele beszélgetni. Meglehet, hogy ez jobb esetben nem a lány dolga, azonban könnyen meglehet, hogy már ő is rég észrevett téged, csak valamiért nem mert odamenni, teszemazt félénk, fél a csalódástól stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!