Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú vagyok, mit tegyek, hogy végre egy magam korombeli lány észrevegyen, mert nem igazán néznek ember számba, lányok segíthetnétek!?
Éretlenek?
Én éretlen volnék egy 16 éves lányhoz?
Ez az érettebb vagyok, idősebb pasi dumát, már nagyon unom, testileg, lehet, hogy értebb vagy nálam (bár, kétlem), lelkileg, belsőleg nem hiszem.
Elég nagy szakállam van már, akkor érettebb vagyok nálad, de bocs, idősebb nőket keresek nálad, ok?
Nem értem ezt a gondolkozásmódod.
Én nem akarok, egy 14 éves kislánnyal lenni, olyan gáz mondom, úgy, hogy 16 vagyok, szerintem.. kis éretlen, mindent megtesz.
21:46
Jaj de nagy a szád kis fruska, nem lehet hogy elvakult vagy? Pont a fiatal lányok azok akik érettnek hiszik magukat, pedig valójában csak csitrik.
Nehogy már egy 16 éves fiúnak egy pisis 14 éves lánnyal kelljen szenvednie csak azért, mert te tudatlan vagy...
Ja, és mivel nem tudod ezért felvilágosítalak: a fiúk és a lányok egyformán lassan érnek minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!