Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit tegyek hogy észrevegyen egy lány? Nem merem megszólitani. MOST MIT TEGYEK?
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 10:33
2/13 Smartguy86 válasza:
Várj még pár évet, mire kinő a tököd. Utána meg szólítsd meg, csak úgy simán...
3/13 anonim válasza:
Ha észre vesz, akkor is meg kell szólítani. Ha meg magától nem vesz észre, akkor úgy is észre vesz, amikor megszólítod. Mit tegyél? Hármat találhatsz.
4/13 A kérdező kommentje:
nekem kintvan szerintem neked nincs kint
:D
2011. okt. 18. 10:53
6/13 bánomisén válasza:
Mire vársz? Hogy ő szólítson meg? Nem fog.
Menj oda hozzá, aztán kezdd mondjuk köszönéssel a dolgot. Ettől tuti észrevesz. A többi már jön magától.
Ne parázz, nem fogja leharapni a fejed.
7/13 anonim válasza:
álld el az útját akkor biztos észrevesz
8/13 anonim válasza:
Bátorság!
Szólítsd meg, mert ha te nem teszed, akkor megteszi más!
9/13 anonim válasza:
Nem meg mondtam, hogy ne bujkálj állandóan!!!! Hogy észre vegyen? Csapj a seggére azt tuti észre veszi.
10/13 anonim válasza:
Pedig neked kell, mert ő nem valószínű, hogy meg fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!