Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy 17 éves srác, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 17 éves srác, aki nagyon tetszik. Mit tegyek, hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés

Én 14 (és fél) éves vagyok. A fiúval meg egy nagyobb társasággal együtt újéveztem, akkor nagyon sokat beszélgettünk, mert mindig odajött hozzám és hívott táncolni. Éjfél után már eléggé kész volt a piától, de odajött hozzám és le akart smárolni. Én meg visszautasítottam. Akkor ez tűnt helyesnek. Azért nem, mert előtte még életemben nem csókolóztam és nem akartam, hogy így történjen meg az első. Kicsit gáz lett volna. Másnap volt egy afterparty, akkor csak odajött hozzám, de nem szólt semmit.<=?? Erre másnap bejelöltem facebookon és mikor visszajelölt, meghívtam chatelni. Megkérdezte, hogy honnan ismerjük egymást és nem is emlékezett rám! annyira be volt rúgva az előző napokban?? Erre később kommentelt is a bejegyzéseimhez, meg több képem is lájkolta. Múlt héten láttam, barátnőim mondták, hogy nagyon utánam nézett. Ezek után ezek a kérdéseim lennének:

1. Végül is emlékezett rám, vagy nem?

2. Jól döntöttem, amikor visszautasítottam?

3. Hogyan érhetném el, hogy észrevegyen? - vagy már észrevett? Csak az a baj, hogy nagyon félénk lány vagyok és nem merem neki megmondani, hogy tetszik. MIT TEGYEK?!

please, help me!

2011. ápr. 4. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:

1 PASIM UGYAN EZT CSINÁLTA.

1. Szem néhány dologra igen..legtöbbre nem valószínű főleg ha utána állandóan kérdezgeti hogy mi is volt.

2. Igen.. piás pasi kiábrándító(Y) ha szeret nem kell neki alkohol h megcsókoljon.

3. ha lájkol, utánad néz, kommentel..akkor bejössz neki! Ne nyomulj és légy természetes.:D

sok sikert!:)

2011. ápr. 4. 17:02
 2/4 anonim válasza:

Figyelj csajszi :)

Az, hogy piásan akart lesmárolni, az nem jelent rosszat, hisz meg akarta tenni. Az ember részegen a legőszintébb, józanon a leggátlásosabb. Vagyis ha le akart részegen smárolni akkor valóban bejössz neki, csak nincs mersze józanon próbálkozni. Tudod a pia bátrabbá tesz.

Nem rossz döntés hogy nem engedted :) ha tetszel neki, újra megpróbálja.

Az, hogy nem ismert meg, csak játék volt. Tesztelt hogy milyen véleményen vagy róla, és ne hidd hogy nem emlékezett rád!!

Egyenlőre NE MOND el neki hogy tetszik. Húzd az agyát :) Egy apró mosoly, egy kis flört mindig felkorbácsolja egy pasi agyát. Várj amíg térden csúszva megy utánad :) HA nem teszi meg, akkor hidd el, nem ő az igazi ;)

2011. ápr. 4. 17:09
 3/4 anonim válasza:
Jaj és hajrá! Én szurkolok! ;)
2011. ápr. 4. 17:10
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi:) tök jól érzem most magam a kommentektől:D
2011. ápr. 4. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!