Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy észrevegyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy észrevegyen a srác akit szeretek?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok és nagyon szerelmes vagyok egy egyetemi szaktársamba.Ő egy nagyon zárkózott és csendes fiú másokkal is keveset beszél. Külsőleg én szerintem egy tök átlag csaj vagyok nem tartom magam szépnek de egy bányarémnek sem. Már többször dumáltunk. Hogy mondjam meg neki vagy mit csináljak(neki szerintem nincs b.nője).

Kérlek segítsetek nem szeretnék beégni sem.

Köszönöm előre is

2009. okt. 14. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen szak?
2009. okt. 14. 13:03
 2/8 A kérdező kommentje:
közlekedésmérnök szak de ez szerintem nem fontos
2009. okt. 14. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Közlekkaron 300 fiúra jut vagy 20-40 lány szóval könnyen találsz újat, ha nem jön be. Ennyiben fontos csak :)

A válasz: beszélgess vele megint és újra és újra és újra... Meg szerintem nem olyan nagy gáz, ha a csajszi hívja el a srácot valahová vagy veti fel az ötletet, hogy csinálni kéne valamit közösen (ami akár a műábra házi is lehet!), de azt hiszem, ki tudsz te találni jobbat is :)

Magyarán: jelezd neki, hogy tetszik neked például légy sokat vele, aztán jobb esetben észreveszi/rájön, hogy miért is. Ha meg nem, akkor még mindig elmondhatod neki.

2009. okt. 14. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Barátkozz vele az elején. Nem kell rögtön letámadni. :)

Amúgy miért szerettél bele?

2009. okt. 14. 16:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Ezt így nehéz lenne röviden leírni.Talán a nyugodt kisugárzásába a szép kék szemébe. Ez csak úgy jött.

Én valahogy mindig a nyugodt szelíd fiúkat kedveltem, szerettem.

Vele viszont nehéz a dolgom mert nagyon nehezen nyílik meg.

2009. okt. 14. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha fiúnak bejönnél,akkor már lépett volna.Szerintem keress mást,kár rágódni ezen.Nem érdemes plátói szerelmet táplálni egy olyan fiú iránt,aki nem akar tőled semmit.Ez csak az én véleményem,de ha nem így gondolod,akkor sok sikert!
2010. júl. 10. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Lődd lábon.
2010. júl. 10. 19:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Húhh. Voltam már én is hasonló helyzetben. A fiú annyira zárkózott és szerény volt hogy alig tudtam kezdeni vele valamit. Főiskolás buli, vagy rendezvények keretein belül sikerült kicsit oldódnia. Talán te is próbáld meg ilyen alkalmakkor megközelíteni őt. Esetleg egy több fős esti strandolásra hívd el.

Ha beszélni akarsz vele, próbáld meg egy kicsit kiismerni, viccelődni vele, érdeklődni utána, és innen már ált. úgy is kiderül hogy ő mennyire kiváncsi rád.

2010. júl. 10. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!