Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy nálam fiatalabb srác (ő 5-dikes, én 7-dikes) mit tegyek h észrevegyen?
A barátnőm megkérdezte őt h nem e járna egy idősebb lánnyal mire azt felelte h nem mert az idősebb lányok sem vele.
Vagyis nem veszi észre h bejön. Nemcsak simán teccik...odáig vagyok érte
am. ő már próbált közeledni felém, de ugylátszik nem vette a lapot.:(
múltkor pont webcammal próbálkozott de letiltottam.
nem "dicsérgetjük egymás melleit", csak perverzz állat osztálytársam van
és te szóba állsz vele...és még ide is leírod hogy dicsérgetett:)persze ez legyezi a magad korabeli kislányok hiúságát.sokat kell még tanulnod!
Hogyan is hívhatnád fel magadra a figyelmét?szerintem ez a fiú dolga!szemezz vele....
mi ez a sztojka maszlag b@zmeg?! én kedvesen tanácsot kértem te meg belekeversz egy szar spanyol/mexikói vagy vmilyen nyálas sorozatba?!
egy átlagos 7-dikes 12-13 éves te segg!
elegem van ebből
egy rohadt kérdést nem lehet feltenni anékül h ne írna vmi ilyen baromságokat?!?! kérlek normális dolgokat írjatok!
please!!! segítségre van szükségem!!!
kezeljétek érettebben az ügyet! pls
köszi
Akkor szenvedek tovább
...
...
köszi a normális választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!