Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tetszik nektek egy fiú milyen jeleket küldtök felé hogy észrevegyen a srác?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 20:45
1/5 anonim válasza:
Szia! Arra vagy kíváncsi, hogy hogyan mutatják ki a lányok feléd a tetszésüket, vagy hogy jól értelmezel-e bizonyos jeleket?
Nézd, korosztály függő a dolog. Egy kamaszkorú lány talán felhív, erősen bámul, talán megkér valakit, hogy mondja el neked, olvadozik, ha meglát, egy felnőtt nő ezzel szemben kifinomult, nőies, a tekintetével, mozgásával csábít. Ez a "képesség" a korral bővül. Ha elmondod hány éves korosztályra gondolsz, próbálok többet segíteni. Ja és persze a fent elmondottak nem mindenkire érvényesek :)
2/5 anonim válasza:
A skála széles,a szemezéstől,a szemkontaktustól a mosolyig és a beszólogatásokig bármi lehet ennek a jele.Ha gyakran megszólít valamilyen ürüggyel,megérint,hozzád ér,keresi a társaságodat,vevő a humorodra,jól érzi magát Veled például.
3/5 anonim válasza:
Hát én pl állandóan arrafelé járok amerre ő és sokszor figyelem, nézem, esetleg próbálok vele összebarátkozni és majd kialakul, csak bátorság kell:) mostani barátommal is úgy jöttünk össze, hogy bátorságot vettem és elmondtam neki nyíltan az érzéseim..amit kölcsönösen fogadott:) persze előtte már ismertük egymást régebb óta.
4/5 A kérdező kommentje:
16 éves fiú vagyok. És már tudom, hogy a lányok csak néha mondják ki érzéseiket. A szerelem vallás szerintük egy fiú dolga, nem a lányé.
2009. dec. 2. 21:35
5/5 anonim válasza:
Persze, hogy ritkán mondják ki. Sajnos ebben a korban még előfordulhat, hogy elutasító válasz esetén cikizik az embert. Holott az érzéseken nincs mit szégyellni. Ha egyértelműen reagálsz a jelzésekre nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!