Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy fiú 21 éves én 13 :$ (nemtudom miért a nálam "sokkal" idősebbek tetszenek:S na de mind1) Szoktam bulizni járni apukámmékkal,És mivel apukám haverja, ő is ott szokott lenni,észre vettem hogy sűrün rám szokott nézni:) és apukám bnőjének azt mondta hogy:milyen kerek ennek a Lejlának(Nekem) a feneke:$ meg ilyenek.És van egy kisfia,és egy felesége,de a feleségét mindíg megcsalja:S De nekem ez a fiú nagyon tetszik!!Egyébként,mikor ottvagyok náluk sokszor összetalálkozik a tekinteünk:) de én mindíg elfordulok:S. amúgy többnek nézek ki mint amenyi vagyok,sokszor mondták már hogy olyan 16-17-nek nézek ki:D

Most pedig lessz ilyen focimeccs,amin ő is ottlesz és én is:Dés remélem legalább egy pár szót beszélhetek vele:D Szóval mit csináljak hogy észrevegyen?Nagyon szereteeem!!Segítsetek kérlek!!

2010. febr. 2. 14:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
bazzzzze ekkora ribancot nem b*szott az ég!!:DDD
2010. febr. 2. 14:28
 2/18 anonim ***** válasza:
Amit egy 21 éves fiú akarhat egy lánytól, azt nem biztos hogy te is akarod.
2010. febr. 2. 14:28
 3/18 anonim ***** válasza:

Tönkre tennél egy családot?

Amugy a húgom(akkor 15 volt)kikezdett a nővérem férjével.(a srác akkor 22 volt).Szexuális kapcsolatot folytattak,és a vége az lett,a nővéremnek már volt gyereke,és az lett az eredmény hogy a nővérem elvált a sráctól,a srác pedig dobta a húgomat.

Szerinted egy 21 éves komolyan gondolná veled?Esetleg egy-két éjszakát bevállalna,de szerintem ennyi.

18/L

2010. febr. 2. 14:35
 4/18 anonim ***** válasza:
Felejtsd el de nagyon gyorsan.Különben a legcsúnyább jelzők fognak rádkerülni.A férfiról is megvan a véleményem.
2010. febr. 2. 14:35
 5/18 anonim ***** válasza:
Csak meg akar fektetni.Semmi másra nem kellenél neki.
2010. febr. 2. 14:36
 6/18 anonim ***** válasza:
13 évesen házasság törést követni..pff..érdekes a gyerek 21 évesen feleség, gyerek...na mind1.. kicsi vagy te még, abból is látszik, h jársz bulizni, ráadásul apukáddal..
2010. febr. 2. 14:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... Most öszintén te még gyerek vagy. Már meg ne sértődj, de az vagy. Teljesen más az életfelfogásotok és a szellemi szintetek. Hiába nézel ki 16-17 évesnek attól még csak a pubertás kor most kezdődik. Szellemileg nem vagy elég érett egy 21 éveshez. Ha szereted tudsz várni 4-5 évet érte mert egy 13 éveshez egy 21 éves eléggé idős. Ilyen korban 8 év korkülömbség még iszonyat soknak számít. De, ha nem hallgatsz rám (mivel nem kötelező) és összejössz vele áldásom rátok, de meg fogod bánni elég hamar. Nem hinném, hogy a fiú téged szeretne (mivel 13 vagy) hanem csak a kinézetedet. Gyereke is van. Most komolyan mire számítassz? Hogy jár veled? Vagy ha össze is jöttök (kicsi esélyt látok rá) majd évek múlva elvesz? milyen lesz már, hogy a mostoha fiad alig 10-11 évvel fiatalabb nálad? Kérlek gondolkodj egy kicsit ezeken.
2010. febr. 2. 14:37
 8/18 anonim ***** válasza:
Azért ez nem semmi...! pff.. :S
2010. febr. 2. 14:38
 9/18 anonim ***** válasza:

hát erre most nem mondok semmit...:D na jó, mégis:

GÉPZSÍR!!PURTTYA!!!

ez a csaj epic fail:D

2010. febr. 2. 14:53
 10/18 Gitarhero ***** válasza:

Sajnos az ilyen lányok nagytöbbsége ilyen:S keménykedni akarnak a bnőjüknél vagy azzal, hogy őket már dugta meg 21 éves....nemtudom minden esetre nemtudom hogy éreznéd magad ha apud egy korodbeli lánnyal feküdne le és a szüleid ezért elválnának..na?:Dte is rájöttél, mi?utolsó ribanc(és mint mondták szellemileg nagyon gyerek)

Szép napot!

2010. febr. 2. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!