Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy észrevegyen?
Nagyon tetszik egy fiú 21 éves én 13 :$ (nemtudom miért a nálam "sokkal" idősebbek tetszenek:S na de mind1) Szoktam bulizni járni apukámmékkal,És mivel apukám haverja, ő is ott szokott lenni,észre vettem hogy sűrün rám szokott nézni:) és apukám bnőjének azt mondta hogy:milyen kerek ennek a Lejlának(Nekem) a feneke:$ meg ilyenek.És van egy kisfia,és egy felesége,de a feleségét mindíg megcsalja:S De nekem ez a fiú nagyon tetszik!!Egyébként,mikor ottvagyok náluk sokszor összetalálkozik a tekinteünk:) de én mindíg elfordulok:S. amúgy többnek nézek ki mint amenyi vagyok,sokszor mondták már hogy olyan 16-17-nek nézek ki:D
Most pedig lessz ilyen focimeccs,amin ő is ottlesz és én is:Dés remélem legalább egy pár szót beszélhetek vele:D Szóval mit csináljak hogy észrevegyen?Nagyon szereteeem!!Segítsetek kérlek!!
Tönkre tennél egy családot?
Amugy a húgom(akkor 15 volt)kikezdett a nővérem férjével.(a srác akkor 22 volt).Szexuális kapcsolatot folytattak,és a vége az lett,a nővéremnek már volt gyereke,és az lett az eredmény hogy a nővérem elvált a sráctól,a srác pedig dobta a húgomat.
Szerinted egy 21 éves komolyan gondolná veled?Esetleg egy-két éjszakát bevállalna,de szerintem ennyi.
18/L
hát erre most nem mondok semmit...:D na jó, mégis:
GÉPZSÍR!!PURTTYA!!!
ez a csaj epic fail:D
Sajnos az ilyen lányok nagytöbbsége ilyen:S keménykedni akarnak a bnőjüknél vagy azzal, hogy őket már dugta meg 21 éves....nemtudom minden esetre nemtudom hogy éreznéd magad ha apud egy korodbeli lánnyal feküdne le és a szüleid ezért elválnának..na?:Dte is rájöttél, mi?utolsó ribanc(és mint mondták szellemileg nagyon gyerek)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!