Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem gyerekre? (meleg)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem gyerekre? (meleg)

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam ,h vajon van e esélyem egy gyermek felnevelésére melegként ?

Miért fosztanám meg magamat ettől az örömtől azért mert meleg vagyok?

Vajon találok majd megfelelő személyt akivel ezt megtudom valósítani?

2014. dec. 15. 12:56
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

ha a hormonokat lehetne szabályozni mi oka lenne annak hogy ne tegyék meg? nem értem.

régen enm volt homoszexualitás ilyen mértékű, ezt is valami hormonálisan feldarabolta mint pl. a rák is mostanában terjedt el. Régen se volt népbetegség.

A hormonrendszer is elváltozott lehet részben az egézségtelen étkezéstől. És ha lehetne kezelni akkor igen is kényszeresen kellene, vagy legalábbis rákényszeríteni.

Nem hiszem hogy ha mondjuk lenne csodaszuri, akkor bárhol megengednék a melegházasságot meg ilyeneket. Most azért engedik mert, minden embernek van joga a boldogsághoz. De ha lenne vakcina mondjuk akkor ugyanúgy boldog lehetne az ember "normális" és "elfogadott" módon.

Vagyis rákényszeriteni akkor sem fognak senkire semmit, csak a melegek jogait fogják a földbe nyomni és akkor egy meleg is elgondolkozik hogy szeretne-e élni, vagy csak titokban.

2014. dec. 20. 15:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!