Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem gyerekre? (meleg)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem gyerekre? (meleg)

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam ,h vajon van e esélyem egy gyermek felnevelésére melegként ?

Miért fosztanám meg magamat ettől az örömtől azért mert meleg vagyok?

Vajon találok majd megfelelő személyt akivel ezt megtudom valósítani?

2014. dec. 15. 12:56
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Én nem azt írtam, hogy meleg lesz a gyerek.

Hanem azt hogy mindenki a szülei példáján indul el, maximum később azt saját módján átformázza.

Ezért ha meglát egy gyerek két férfit ölelgetni vagy kezetfogni, vagy csókolózni, azt fogja gondolni, hogy ez is egy elfogadott dolog.

Elfogadottnak az, de nem mindenki homoszexuális. Majd valakit lesmárol, aztán megy a korházba, mert én is addig vernék valakit, ha csak úgy lesmárolna, hogy korházba kötne ki.

2014. dec. 15. 14:10
 32/51 anonim ***** válasza:

Én kérek elnézést gyerekek, bocs, nem vettem észre, hogy tizenéves, kurucinfón szocializálódott mini jobberekkel próbálok racionálisan vitázni. Nem kávéztam ma még, ilyenkor van, hogy nem veszem észre a dolgokat. Menjetek inkább vissza CoDozni.

Tagadhatjátok, de visszaolvasva a kommenteket világosabb, mint a nap, hogy a ti világképetek olyan kétdimenziós, mint egy négyzet. Mivel hamarosan le lettem pontozva elég keményen (megint) azt jelenti, hogy sikerült rálépnem a tyúkszemetekre a szerintetek atom liberális szövegemmel, nem baj, bizonyítsátok csak a nyilvánvalót.

2014. dec. 15. 14:11
 33/51 anonim ***** válasza:

"Ezért ha meglát egy gyerek két férfit ölelgetni vagy kezetfogni, vagy csókolózni, azt fogja gondolni, hogy ez is egy elfogadott dolog. "

Kulturalt helyeken ez egy teljesen elfogadott dolog.

"de nem mindenki homoszexuális"

Szerintem aki nem elmebeteg, erre meg gyerekkoraban rajon magatol.

" Majd valakit lesmárol, aztán megy a korházba, mert én is addig vernék valakit, ha csak úgy lesmárolna, hogy korházba kötne ki."

Nyilvan komoly realitasa van annak hogy fogja magat es odamegy egy vadidegenhez es lesmarolja :) Hiszen vadidegen lanyokat is csak ugy le szoktunk smarolni mi heterok, ugye? :)))

A helyzet az hogy amiket felhozol, egyszeruen nem ervek, nem alljak meg a helyuket.

Amugy meg komoly feszultseget erzek a reszedrol (addig vernem..) ha a melegekrol van szo? En a helyedben tartanek egy komoly onvizsgalatot.

2014. dec. 15. 14:17
 34/51 anonim ***** válasza:
9%

A gyereket fosztanád meg attól hogy megtapasztalja hogy milyen amikor anyja meg apja van akik szeretik egymást és nem úgy nő fel hogy két férfi neveli akik amúgy meg undorító dolgokat csinálnak este a szobában.

Tuti cikiznék a gyereket az iskolában amiért homokos szülei vannak.

2014. dec. 15. 14:27
 35/51 A kérdező kommentje:

# 34

Ez övön aluli.

erre csak azt tudom javasolni ,h olvasd vissza ez előző kommenteket mert nincs kedvem újból leírni vagy felesleges vitába keveredni egy tinédzserrel vagy egy nagyon korlátozott mások által befolyásolt személyiséggel.

2014. dec. 15. 14:33
 36/51 anonim ***** válasza:

# 32

Nekem is az a meglátásom, hogy ezen az oldalon elszaporodtak kicsit 15 éves szellemileg alultáplált divatjobbikosok..

Javaslom kérdező, hogy ne vedd figyelembe a "javaslataikat", inkább élj úgy, ahogy szeretnél, és ha lesz gyermeked, akkor biztosítsd számára, hogy boldog élete legyen. Erre nagyon sok heteró szülő sem képes, egy elcsszett gyerekkornál összehasonlíthatatlanul kisebb "hiba" ha apuci meleg történetesen.

2014. dec. 15. 14:44
 37/51 anonim ***** válasza:

Nos, én apa nélkül nőttem fel.

Egész életemben érzem ezt. Hiányzanak olyan dolgok, amiket apám adott volna nekem. Fogalmam sincs hogy kell egy nővel bánni, lett volna sok lehetőségem rá, mégsem tudom kezelni a dolgot. Nincs kihez tanáccsal fordulni.

Magamat se nagyon tudom megvédeni, mert ezt is apámnak kellett volna belém nevelnie. De mivel nincs, ezért fogalmam sincs mi az hogy "védelem".

Anyai részről minden bennem van, tudok szeretni meg ilyenek, apai részem üres. És egész életemben ezért bűnhődök.

Mivel egyáltalán nem ismertem 3 éves lehettem mikor meghalt, ezért valljuk be, úgy mint ember nem hiányzik, mivel nem ismerem. De úgy mint apa, hogy nincs apám, úgy viszont rettenetesen. Majdnem mindig rám jön a sírás az ágyban, amikor a napom kb egyenlő a szarral.

Szóval akinek nincs anyja, vagy nincs apja, avval nagyon együtt érző vagyok. Szerintem kár az olyan gyerekért. Legrosszabb dolog ami egy gyerekkel történhet, hogy árva, vagy félárva.

És 2 férfi vagy 2 nő, szintén félárvát nevel.

2014. dec. 15. 14:54
 38/51 anonim ***** válasza:

[Amúgy nem ide tartozik, de...

"Hogyha egy grafikon értékei lineárisan haladnak, akkor stagnálásról beszélünk, tehát nem nő az semmit. Hirtelen akartál írni valami hűű de értelmes dolgot, aztán puff, baromság lett belőle. (amire te gondoltál az az exponenciálisan, csak így zárójelben jegyzem meg)."

Például az f(x)=x egy lineáris növekvő függvény... Az exponenciálisan növekvő meg az f(x)=a^x, ahol a>1. Amire te gondoltál, a stagnáló, az az f(x)=a, ahol a egy konstans. Csak így zárójelben jegyzem meg.:D]

2014. dec. 15. 14:55
 39/51 anonim ***** válasza:

En apaval nottem fel, nagyon szeretem, o is engem, de csajozasi kerdesekben SOHA nem fordultam hozza, mert nem volt olyan a kapcsolatunk. Raadasul o maga sem volt soha egy csajozogep.

Onvedelemmel kapcsolatban sem adott soha tanacsot, mert nem aggressziv, kotekedo tipus, soha nem is kerult olyan szituacioba amikor meg kellett volna fizikailag vedenie magat. Egy csendes, szolid ember.

En meg impulziv vagyok, felkapom a vizet, kerultem mar konfliktusba es mellekesen kuzdosportolok :)

Szerintem te kitalaltal magadnak egy idealis apakepet, es a hianyossagaidat azzal magyarazod hogy nem volt apad. Nyilvan nem jo ha apa nelkul no fel az ember, de meg mindig jobb mintha meg sem szuletne.

2014. dec. 15. 14:59
 40/51 anonim ***** válasza:

Nem képzeltem be, nem is úgy kellett volna tanítania hogy segít, hanem hogy látom, mit csinál anyámmal. Mit ad neki szülinapjára, mit csinál ha hazajön munkából stb.

És a biztonságérzetet is apa nyújtja, mikor rámszálltak, féltem itthon elmondani, mert anyámat ismerve bement volna és neki ment volna a gyerek apjának, aztán még neki lett volna baja.

2014. dec. 15. 15:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!