Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem gyerekre? (meleg)
Azon gondolkoztam ,h vajon van e esélyem egy gyermek felnevelésére melegként ?
Miért fosztanám meg magamat ettől az örömtől azért mert meleg vagyok?
Vajon találok majd megfelelő személyt akivel ezt megtudom valósítani?
Senki sem úgy tervezi, hogy egyedülálló szülő lesz, vagy akkor az az ember önző és/vagy buta. A gyereknek elsősorban a legideálisabb környezetet akarja biztosítani a szülő. Ez pedig egy heteró család. Persze vannak esetek mikor nem jön össze a dolog, de azért direktbe ne csesszünk már ki a gyerekkel. Én pl bármennyire is idegesít néha az anyám, egyszerűen nagyon nehéz lenne nélküle, nem is nagyon tudom elképzelni...
Szerintem önzőség melegként gyereket nevelni. Maximum úgy, hogy előtte semmiféle félreérthető dolgot nem csinálsz, nem öleled át spontán a barátodat stb.
Úgy meg nem lenne életed.
A homoszexualitásról is megvan a véleményem, nem ítélem el, de szerintem a jövőben lesz lehetőség befolyásolni a hormonokat. (remélem).
A szerepeket betölthetik, de az nem ugyanaz.
Szerintem meg a hülyék száma nő exponenciálisan, ketteske! :D
ELÉG, NEM KELL TÖBB! Szóval jobb ha te sem csinálsz gyereket, gondold el, mit indítasz el ezzel! Intellektuálisankihívásokkalküzdő vagy és a gyerekeid is azok lesznek, 1-5-25-125-625-...stb!
Látják ugyanis a példát, elég torz szemlélet alakul ki bennük - ez egyeskére is vonatkozik! :D
# 11
A gyermek szempontjából a legfontosabb, hogy stabil és szerető közegben nőjön fel, amihez a szülők szexuális orientációnak semmi köze.
Igen ez számít, ezért írtam, hogyha feltudod úgy nevelni, hogy semmi félreérthető dolgot nem mutatsz neki, akkor oké.
De ha te átöleled a párod, aztán majd ő kinéz magának egy fiút, akit szintén átölel, kap egy monoklit a fejébe, az csak a te hibád lesz.
Mert a gyerek úgy cselekszik ahogy a szüleit látja. Úgyhogy a legjobb az, ha úgy neveled fel, hogy a pasid a "barátod" lesz, és semmi olyat nem lát, amiből problémája lehet.
Mindenki a hetero szüleinek látványán kezd el párkapcsolatot keresni (független hogy meleg vagy sem).
Én is úgy csajozok ahogy apám mesélte a dolgait. Nagy jelentősége van annak amit nála láttam.
Végeztek egy felmérést Amerikában (hol máshol) egy felmérést propaganda céljából, amikor elindult egy meleg mozgalom, és szóba került az elfogadás. Az adatokat megmásították. Az akkori felmérés, valamint egy új európai alapján (nem feldobtak egy dobókockát és leírtak random dolgokat, komolyan foglalkoztat más embereket is ez a kérdés) egyértelműen kiderült, hogy nagyon nem egészséges a gyerek fejlődését tekintve az egynemű család. Egyszerűen a gyereknek szüksége van elsősorban anyára, viszont nem 2 anyára. A tanulmányi eredményeik jelentősen rosszabbak voltak, hajlamosabbak voltak depresszióra (sokkal többet veszekszik egy egynemű pár, de legalábbis sokkal aktívabban), egész egyszerűen nem működik a dolog.
Így kizárólag a gyerek érdekében, nagyon komolyan gondold át. Lehetsz bármilyen jó ember, egész egyszerűen nem tudod megadni meleg egyedülálló, vagy kapcsolatait váltogató meleg apaként, ami az egészséges fejlődéséhez szükséges.
Mielőtt valaki fröcsögne, végezzen egy kis kutatást, és járjon utána tisztességesen, intelligens kritikának sokkal több értelme van.:)
# 16
A nukleáris család nem az egyetlen közeg, ahol a gyermek példaképekkel találkozik, számos lehetősége van (tágabb család, óvoda-iskola, média), hogy a szüleitől eltérő nemű emberekkel találkozzon.
Az azonos nemű párok által nevelt gyermekek körében nem gyakoribbak a nemi szerepzavarok, és nem lesznek nagyobb arányban homoszexuálisok, mint a különböző nemű párok által nevelt gyermekek.
Ráadásul a kérdés irreleváns, mivel a heteroszexualitás és a homoszexualitás azonos értékű, ezért lényegtelen, hogy milyen lesz a gyermek szexuális orientációja, feltéve, ha nem a társadalmat, hanem az individuumot tartjuk primer elemnek.
A gyermeket érő estleges atrocitások kérdése fontos probléma, de ezen nem a gyermekvállalás megnehezítésével, hanem az előítéletek elleni fellépéssel kell segíteni.
Más diszkriminált csoportoknak (például romáknak) sem tiltjuk meg a gyermekvállalást, azon az alapon, hogy a gyermeket majd hátrányok érik.
Nem is az orientáció a gond, hanem az anya - illetve ha leszibi párról van szó - az apa hiánya.
Kérdező! Ez agyarország! Itt ne számíts semmi jóra mert a világ szemetesládája. Ha teheted menj el innen mert megfertőz téged is maggggyar mentalitás. Hányok...
Amúgy igen, biztos jobb felnőni egy árvaházban ahol rongyként kezelnek, megaláznak, ütnek-vernek...
Mellesleg közöm sincs a melegekhez, de kiborít az emberek hozzáállása, mondjuk nem csak ennél a témánál...
0% nem elég, mínusz tartományba szeretnék lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!