Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hidegbe adtok a gyerekre...

Hidegbe adtok a gyerekre vastag harisnyát, vastag zoknit oviba? Bent nem túl meleg?

Figyelt kérdés
Vettem pár thermo zoknit és harisnyát, ha abban megy a gyerek, a csoportban nem lesz túl meleg? Nincs lehetőség teljesen átöltözni,amilyen harisnyában megy,abban van bent is meg kint is.
2013. nov. 10. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Lányod van, vagy fiad? Nekem lányom és vettem vastagabb leggingseket. Ha hideg lesz, azt adom rá bélelt nadrággal. Ez vastagabb anyagú, de annyira nem, hogy benn melege legyen.

Próbáld ki és meglátod, hogy mennyire lesz melege. A zokni szerintem nem vészes.

2013. nov. 10. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Eddig még csak melegítőt adtam a fiamra, még nem adtam rá se vastag zoknit, se harisnyát.

Mondjuk én biciklivel viszem a fiam, kb. 3-4 perc alatt ott vagyunk az oviba. Ott meg elég meleg van, a harisnyába tuti melege lenne.

2013. nov. 10. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:
És ha a vastag zoknit levenné, mikor bemegy? Beledugja a cipőjébe, aztán mikor kimennek, felveszi. Nem tudom, mennyi idős, de ha nagyobbacska, akkor ezt már meg tudja csinálni. Szerintem, ha nagyon fűtenek, bemelegedhet a lába, amivel csak rosszabbat teszel... Nem tudom igazából, hogy lenne a legjobb.
2013. nov. 10. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Lányomnak van meleg vastag harisnyája ha nagyon hideg van akor azt adom rá ,de az oviban leveszem rola és egy sima vékony zokni van rajta meg leggings .
2013. nov. 10. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ez ovinként változó, nálunk brutál meleg van az oviban, konkrétan rövid leggingsben, meg szoknyában vannak a lányok..Tehát nálunk ez kizárt lenne...

De ha hideg lesz, én adok majd ilyet rá, és bent kicserélem vékonyra,a vastagot majd beledugom az overál ujjába, és az óvónő segít neki átvenni...legalábbis remélem...:-/

2013. nov. 10. 11:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha lány, akkor bentre harisnya és szoknya, ha fiú, akkor pedig harisnya és rövidnadrág. Szerintem így a legpraktikusabb. A legtöbb helyen az óvónénik nem cserélgetik a harisnyát sajnos...
2013. nov. 10. 14:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Fiú, és ahogy irtam, amilyen harisnyában van bent,abban megy ki is (rávesznek egy nadrágot) Szóval nem lehet,hogy kintre a vastagabb,bentre a vékonyabb harisnya.
2013. nov. 10. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Minek ennyire beöltöztetni a gyereket?

Én az enyémre adok egy zoknit, egy farmert, egy rövidujjút, egy pulcsit és egy dzsekit+ ha fel akarja venni sapkát is.

Az oviban (ha van kedve) átvesszük a farmert ( de mostanában nem mert a lányoknak farmerben tetszik) ezen kívül levesszük a pulcsit és a dzsekit és mát mehet is.

2013. nov. 10. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!