Milyen meleg ruhát, sapkát, harisnyát vennétek egy óvodáskorú fiúnak karácsonyra?
Olyan sapkát ami a fülét is takarja áll alatt megkötös v. kötött és belül polár.
harisnya: nem tudom mi a menő mostanság valami verdásat v. pókembereset.
sportboltban lehet kapni jó sapikat cora, tescoban meg harisnyát.
Szia!
Nekem 3 kisfiam, van, ebből egy óvodás. Nála most a pókember a nyerő. Minden pókemberes vagy Scooby Doo-s: a harisnyája, pólója, zoknija, sapkája, kesztyűje. Kínaiban, piacon, Interspárban szoktam ilyeneket venni neki. Egyébként meleg ruhának melegítőt, illetve bélelt kordnadrágot szoktam rá adni.
Az én kisfiam egy hét múlva öt éves lesz és ő nagyon szereti a színes ruhákat. Múltkor a piacon vettem neki egy piros termosapkát és nagyon jó meleg, nadrágból télen vastag kantáros kordbársonyt adok rá, alá persze csinos harisnyanadrágot. Pókemberest szeretik a fiúk és én már vettem neki pirosat, lilát és narancssárgát is, de a nylonharisnyákból is lehet szépeketet kapni, színekben van fiúsabb és lányosabb is. Most ilyet rendeltem, ennek nagyon jó az anyaga:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!