Meleg hajcsavarókról tapasztalat? Szeretnék azt kérni karácsonyra, melyiket ajánlanátok? Vélemények róla?
Szia! Mióta olvastam a kérdésed,tisztára rá vagyok kattanva a témára!:) Ilyet! Tőlem bármikor megkérdezték mit kérek erre vagy arra sose volt ilyen jó ötletem...sőt általálban nem tudok rá mit mondani. Szóval amit megtudtam böngészés közben:
- 1-2 link a sok közül:
-Nekem nincs szóval tapasztalatból nem tudok beszélni,csak fórumozókat olvastam és sokan meg vannak vele elégedve érdemes ilyen helyekre benézned:nlc fórum. Mindig is szerettem volna ilyet egyébként. Szerintem nagy előny a pillangócsattos fajta mert nem töri meg a hajat. A sima csavarót is elöl ilyen csattal szoktam megfogni,mert ott látszik. Akkor előny még a bársonyborítás és gondolom az automatikus kikapcsoló funkció is legalábbis az eddig olvasottakból erre következtetek.
Megint én vagyok.:) Akkor van olyan funkció is egy kettőnél,hogy ionos kondicionálás. Amiről pontosan még nem tudnám megmondani mit jelent,de biztos jót tesz a hajnak! Elvileg fényesíti...
Itt van,a két remington hajcsav.készletnél írja:
nekem van ilyen .
sztem az összes hajcsavaró közül a legjobb a melegíthető..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!