Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság a lányok nagy része nem tud főzni? :D
Teljesen egyetértek a 9:28-assal.
A baráti körömben egyetlen olyan lány van, aki ezeket a dolgokat meg tudja csinálni. De jobban mondok: nem hogy főzni nem akarnak, semmit sem akarnak csinálni. Ez valami generációs nevelési probléma lehet. Reggel nagy nehezen felkelnek, kb 10 perc késéssel beesnek a suliba, utána ott nem csinálnak semmit. Délután irány a pláza, jól bevásárolnak, aztán utána egész nap döglenek az msn előtt. Naná, hogy egyszerűbb, mint főzni.
És igen bármennyire is egyenlőek a nők a férfiakkal, azért nem ugyanaz a két nem. Mindegyiknek megvan a maga feladata, amit évezredek alatt kitaláltak egymásnak, és egymást kiesgészíteni kell, nem pedig azon versenyezni, hogy ki miben jobb... (mert ez utóbbiból semmi jó nem sül ki egy párkapcsolatban)
Én például nem tudnék szóbaállni olyan lánnyal, aki nem akar gyereket előbb-utóbb... Pedig manapság ez sem életcél.
Az otthoni kajakészítés meg mostanában nagyon fontos, amikor a bolti cuccokról, meg a mekis kajákról sorra derül ki, hogy miben hányszáz rákkeltő dolog van...
Persze gyorsan hozzátenném, hogy vannak még kivételek. Én is Őket keresem. Számomra az az igazi nő, aki tud főzni (én is tudok picit), aki mosogat, takarít (természetesen ezt is meg tudom csinálni én is), aki szeretne gyereket majd, aki nem olyan, mint a mai csajok 90%-a, hogy semmi érzelem nem szorul beléjük.
Én ha szeretek egy nőt, azzal tisztelet is jár, amit csak a nőies nők érdemelnek ki.
20/F
Még nnyit tennék hozzá, hogy ebben a nagy egyenlő világban pont azok a tulajdonságai tűnnek el a lányoknak, amik miat ők lányok, és amik miatt mi szeretjük őket...
10:04-es voltam
Én még mindig amondó vagyok, hogy csak be fog nőni egyszer a mostani tizenéves fruskák fejelágya, és akkor rájönnek majd, hogy milyen szuper dolog finom kaját rakni a párjuk elé:) Csak nem fognak egész életükben gyorskaján, meg konzerven élni! Meg valószínűleg arra sem lesz mindnek pénze, hogy folyton étterembe járjon, úgyhogy rá fogja vinni őket a kényszer, aztán majd megszeretik!
Én szeretek főzni, bár néha azért nem egyszerű kitalálni, hogy mi legyen a kaja.
Na én azzal azért már nem.. a mosógépet azt sajnos nem tudom, hogy működik ezek a mai darabok olyan bonyolultak ... volt már, hogy szóltak, hogy kapcsoljam ki és teregessek ki, háát a kikapcsolás egy kicsit gondot okozott, kiteregetni már nem.
21F
11:17-es :D
Lehet. De azt még nem látom, hogy a nők vadásznak. Csak azt, hogy a férfiak vadésznak ÉS főznek :D.
Miért van az, hogy a pasik nem tartják el a barátnőjüket/feleségüket, mint abban az időben, amikor a lányok még tudtak főzni?
(Itt és most hozzátenném, hogy senkitől nem várom el, hogy eltartson, mert tisztában vagyok vele, hogy a mai világban ez másképp működik. Pusztán a kérdezőt szerettem volna valami hasonlóra rávezetni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!