Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság a lányok nagy része nem tud főzni? :D
Figyelt kérdés
a kérdés adott.. mindegyikünk szereti, ha egy szép csaj főz nekünk valamit :]2010. febr. 1. 18:34
1/62 anonim válasza:
miért van az ,hogy a pasik leragadtak az állatok szintjén?
2/62 anonim válasza:
én jobban szeretem ha egy szép csaj mást csinál nekem:P
3/62 anonim válasza:
hát ők sem úgy születnek, hogy tudnak főzni:D
4/62 anonim válasza:
5/62 anonim válasza:
Azért mert inkább a discoban rázzák a pic.ájukat.Meg inkább szop.ak b@sznak orrba szájba mindenkivel.
6/62 anonim válasza:
azért mert általában a mostani lányok a hajukat egyenesítik inkább mint h anyu szoknyája mellett álljanak.
7/62 anonim válasza:
igazatok van...de azért bocs vannak kivételek
8/62 anonim válasza:
Igen és érdekes mód mégis a seggrázós, szopós k*rvákkal állnak le a pasik....
9/62 anonim válasza:
pontosan..nem is tudom miért a szopós kurv.ák kellenek a pasiknak aztán sírnak ha nincs kaja... ennyit rólatok:D
10/62 A kérdező kommentje:
Nekem nem szopósk*rva kell.
És már ne is haragudj, nem ragadtam le az állatok szintjén. Én tudok főzni, szeretek is, pedig csak 19 vagyok (és fiú).
Azon kívül, vszeg olyan munkám lesz, hogy napokig haza se fogok jönni. Ha hazaesek fáradtan, 10+ óra vezetés/repülés után, jó lenne, ha ki tudnék dögleni, és valaki csinálna kaját, aki nem az anyám.
2010. febr. 1. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!