Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság a lányok nagy része nem tud főzni? :D
Én is tudok főzni (fiú vagyok). És ha már így elkanyarodtunk a témától, a számítógépet is én raktam össze. Amúgy bunkónak sem érzem magam.
Szerintem felesleges azon vitatkozni, hogy ki tud főzni, és ki nem. Egyszerűen csak elő kell venni a megfőzni kívánt étel receptjét, és mindent a leírás alapján csinálni. Így biztos vagyok benne, hogy bárki bármit meg tud főzni.
18/F
A baj nem igazából azzal van, hogy nem tudnak főzni, hanem hogy késztetést sem éreznek az irányba hogy ez megváltozzon. Persze tisztelet a kivételnek, de sajnos ők vannak kevesebben. Unokáink nem fogják már emlegetni, hogy "jajj a nagyi főztje de finom..."
Én speciel szakács vagyok, úgyhogy nekem ez nagy gondot nem okoz:) viszont annál inkább előny, mert amennyire nem szeretnek főzni a mai lányok annál inkább szeretnek enni. Nem egy lánynál sikerült már ezzel bevágódni;):) 23/F
A barátom szakács...Akkor minek tanuljak meg énis főzni?:D
Alap dolgokat(tojásos kaják,palacsinta,fagyasztott kajákat,rízs kifőzés...:D)megtudom csinálni,és szerintem amúgy ennyi egyenlőre teljesen elég..
nem tudnak főzni és..szopnak nem elég az nektek?
jajhogy a pasiknak minden kell
Hát, én például tudok.. x) Szeretem a jó kaját, és egyetemistaként nincsen lehetőségem állandóan étterembe menni érte, úgyhogy kénytelen voltam megtanulni. :P :D
Részemről nem is nagyon értem, mások hogy boldogulnak... mármint, felkötném magam ha zacskós levesen és szendvicsen kéne élnem. ^^'
L/20
Én akármilyen házimunkát megcsinálok, kivéve a főzést... Szerintem unalmas, sokáig tart :S
Csak egyszerű, gyorsan elkészíthető kajákat csinálok.
18L
én tudok főzni... és úgy gondolom, ha nem tudnék azt nagyon bánnám
9-10 évesen azzal kezdtem, hogy odamentem a nagyim mellé és nézegettem mit hogy csinál... 14 évesen már a legtöbb dolgot fejből el tudtam készíteni
most pedig általában előveszem a szakácskönyvet és kíséletezgetek:)
szerintem alap, hogy 1 lány tudjon főzni...elég gáz ha majd 5 év múlva azt mondja a gyerekének, hogy menj a haverod anyjához, ő megmutatja, hogy hogy kell jó kaját csinálni...
Én 17 éves lány vagyok, kábé a teafőzés az ami megy.
De én úgy vagyok vele, hogy amíg itthon lakok, és megcsinálják nekem a kaját és nekem csak be kell tenni a mikróba, addig minek főzzek? Majd ha önálló háztartásom lesz, meg férjem, akkor ráérek mellette megtanulni főzni, sőt sokkal jobb lesz, mert lehet hogy kétszer azt mondja a kajára hogy fúj túl sós, vagy még nyers vagy valami, de akkor legalább az ő ízlése szerint tanulok meg főzni, és harmadszorra már sikerül úgy, hogy még a tányért is kinyalja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!