Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy manapság a lányok nagy része nem tud főzni? :D

Figyelt kérdés
a kérdés adott.. mindegyikünk szereti, ha egy szép csaj főz nekünk valamit :]
2010. febr. 1. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
91%

Én is tudok főzni (fiú vagyok). És ha már így elkanyarodtunk a témától, a számítógépet is én raktam össze. Amúgy bunkónak sem érzem magam.

Szerintem felesleges azon vitatkozni, hogy ki tud főzni, és ki nem. Egyszerűen csak elő kell venni a megfőzni kívánt étel receptjét, és mindent a leírás alapján csinálni. Így biztos vagyok benne, hogy bárki bármit meg tud főzni.

18/F

2010. febr. 1. 19:23
 22/62 anonim ***** válasza:
100%

A baj nem igazából azzal van, hogy nem tudnak főzni, hanem hogy késztetést sem éreznek az irányba hogy ez megváltozzon. Persze tisztelet a kivételnek, de sajnos ők vannak kevesebben. Unokáink nem fogják már emlegetni, hogy "jajj a nagyi főztje de finom..."

Én speciel szakács vagyok, úgyhogy nekem ez nagy gondot nem okoz:) viszont annál inkább előny, mert amennyire nem szeretnek főzni a mai lányok annál inkább szeretnek enni. Nem egy lánynál sikerült már ezzel bevágódni;):) 23/F

2010. febr. 1. 19:25
 23/62 anonim ***** válasza:
29%

A barátom szakács...Akkor minek tanuljak meg énis főzni?:D

Alap dolgokat(tojásos kaják,palacsinta,fagyasztott kajákat,rízs kifőzés...:D)megtudom csinálni,és szerintem amúgy ennyi egyenlőre teljesen elég..

2010. febr. 1. 19:27
 24/62 anonim ***** válasza:
40%

nem tudnak főzni és..szopnak nem elég az nektek?

jajhogy a pasiknak minden kell

2010. febr. 1. 19:28
 25/62 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én például tudok.. x) Szeretem a jó kaját, és egyetemistaként nincsen lehetőségem állandóan étterembe menni érte, úgyhogy kénytelen voltam megtanulni. :P :D

Részemről nem is nagyon értem, mások hogy boldogulnak... mármint, felkötném magam ha zacskós levesen és szendvicsen kéne élnem. ^^'

L/20

2010. febr. 1. 19:36
 26/62 A kérdező kommentje:
19:36 - akkor, azt hiszem, én is.. én is egyetemista vagyok, de szülővárosomban, szóval tudok a rokonsághoz járni kajolni :D
2010. febr. 1. 19:42
 27/62 anonim ***** válasza:
7%

Én akármilyen házimunkát megcsinálok, kivéve a főzést... Szerintem unalmas, sokáig tart :S

Csak egyszerű, gyorsan elkészíthető kajákat csinálok.

18L

2010. febr. 1. 19:50
 28/62 anonim válasza:
100%

én tudok főzni... és úgy gondolom, ha nem tudnék azt nagyon bánnám

9-10 évesen azzal kezdtem, hogy odamentem a nagyim mellé és nézegettem mit hogy csinál... 14 évesen már a legtöbb dolgot fejből el tudtam készíteni

most pedig általában előveszem a szakácskönyvet és kíséletezgetek:)

szerintem alap, hogy 1 lány tudjon főzni...elég gáz ha majd 5 év múlva azt mondja a gyerekének, hogy menj a haverod anyjához, ő megmutatja, hogy hogy kell jó kaját csinálni...

2010. febr. 1. 19:52
 29/62 anonim válasza:
100%

előző vagyok

22/L

2010. febr. 1. 19:52
 30/62 anonim ***** válasza:
40%

Én 17 éves lány vagyok, kábé a teafőzés az ami megy.

De én úgy vagyok vele, hogy amíg itthon lakok, és megcsinálják nekem a kaját és nekem csak be kell tenni a mikróba, addig minek főzzek? Majd ha önálló háztartásom lesz, meg férjem, akkor ráérek mellette megtanulni főzni, sőt sokkal jobb lesz, mert lehet hogy kétszer azt mondja a kajára hogy fúj túl sós, vagy még nyers vagy valami, de akkor legalább az ő ízlése szerint tanulok meg főzni, és harmadszorra már sikerül úgy, hogy még a tányért is kinyalja. :D

2010. febr. 1. 20:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!