Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság a lányok nagy része nem tud főzni? :D
Én azért nem (igazán) tudok főzni, mert mire elég idős lettem volna, hogy megtanuljak, a szüleim rengeteget dolgoztak, ha főztek is otthon, nem volt idejük magyarázni, átadni (mindketten vendéglátósok, tehát egy vasárnapi ebéd is megvan 1,5 óra alatt, ha nem lábatlankodok). A rokonok, akik vigyáztak ránk, gyerekekre, pedig nem tanítottak, mert én legidősebbként figyeltem a kicsikre míg készült az ebéd.
Hogy rázom a diszkóban? Voltam kétszer, meg talán négyszer egyéb táncos helyen 21 év alatt.
A szex minden formáját szeretem, bár talán orrba nem annyira, szájba biztosan, és űzöm is sokszor a nemes sportot. De ennek semmi köze a főzőtudományomhoz - főzés előtt, után, akár közben is lehetne ugyanis. Tapasztalatom alapján, mivel a vőlegényem tanítgat, merre kavarjuk a rántást.
egy szónak is 100 a vége:aki nem tud főzni magának az éhendöglik:)sztem is elég gáz,h a mai lányok nem tudnak főzni.pedig nem kell hozzá nagy tudás.csak ha a lustaság fájna sok embernél,akkor ordítanának.inkább az msn t választják,hisz anyu ugyis megfőz.nevelés hiánya,illetve lustaság sztem.
23/ff (és olyan pörköltet csinálok bográcsban,h lefosod a bokád)
A mai lányokat nem is érdekli(tisztelet a kivételnek)!
Hajvasaló, smink, shopping, meg a party! Sajnos ez a szülök hibája valamien szinten, van egy ismerösöm, akinek a felesége, a 15 éves gyereknek még a rántotthusit is felkockázza! Elkényeztetett világban élünk! Ma ha a mai fiatalság oda jut hogy magának kell mindent megteremtenie, akkor jön a kész mikros étel, meg a zacskósleves, aztán 50évesen meg elpatkolnak! :)
Én még nem tartok ott hogy együttéljek a párommal, de ha oda jutunk, szerintem az fözzön akinek több lesz az ideje!
Bárcsak olyan világ lenne hogy apuci huzza az igát anyuci meg otthon mos föz takarit gyereket nevel! Egyébként is minden tiszteletem a mai nőké (Nem a tinik*rv*ké) sok olyan embert ismerek aki lehuzza a napi 8-10 óra melót, aztán utána még föz, hasonló! sokan vannak, nah elöttük le a kalappal! 25/f
A kérdésre válaszolva, szerintem ez ennél kicsit bonyolultabb dolog, az igaz, hogy amíg anyuci eltart addig minek? Vagyis ezt gondolják sokan, de anyuci mennyi mindent csinál még a főzés mellett? Nem lehet, hogy jól esne neki egy kis segítség? Mert sokan nagy ívben szarnak erre az egészre, nem csak a főzésre hanem úgy a többi dologra is amit esetleg néha nem ártana megcsinálni otthon... vagy legalább segíteni benne... másrészt meg szerintem igencsak sokat lehetne tanulni úgy ha anyucinak aki úgyis megcsinálja neked - segítenétek.
Szerintem nem hal ebbe bele senki, meg lehet, hogy most nem szeretik csinálni, de ha megpróbálnák 1x 2x lehet, hogy ez változna amikor sikerül valamit elérni a konyhában.
Itt nem arról van szó, hogy ez női dolog lenne vagy ilyesmi, de tény, hogy megszokottabb azért ha ezt a feladatot egy nő végzi a hétköznapok nagy részén, persze a pasi attól ugyanúgy segíthet ebben.
Szóval nem kell itt játszani a feministát mocskosul utálom az ilyet, mikor a mai fiatalok azt hiszik, hogy ezzel csak azért basztatják őket, mert nem fogják fel a nőnek nem feladata a főzés? Ha anyák lesztek valószínűleg ezt teljesen másképp fogjátok gondolni egyébként.
Én fiú vagyok, és nem mondom, hogy tudok főzni, de néha megesik, még akkor is, ha nem vagyok rákényszerülve, hogy kimegyek a konyhába és összeütök valami magamnak mert mért is ne...
És éppen itt és most következik a probléma a legtöbb mai lánynak ez meg nem fordulna a kis fejébe, de más se, csak, hogy hogy legyen egyenes a haja, meg szopjon, hogy tegye szét a lábát úgy, hogy ne fájjon amikor tolják a fosóját igen, ez szánalmas, akárhogy is de tetves módon elkorcsosult már ez a világ.
Szóval szerintem rá lehetne ezt hagyni, hogy azért nem főzünk mert nehogymár mer ez nem női munka... akkor most a fiúk is mondhatnák, hogy én nem csinálom meg az autót mert ez nem feltétlen férfi munka... vagy lehet ezt bármilyen egyéb általában férfi által végezendő munkára érteni ezt... és épp itt a lényeg mi miért vagyunk képesek elfogadni, hogy vannak melók amiket nyilván nekünk kell megcsinálni mert mégse küldhetem ki a nőt, hogy ugyan szereld már meg az autót vagy szereld már meg a villanyt a garázsba.
Meg a legtöbb férfinek egyetlen egy oka van, hogy elvárja, hogy a nő főzzön mivel a férfiak alapvetően szeretnek enni, szeretjük a hasunkat ez tény, szeretjük ha odaraknak elénk valami finomat, és jó tudni azt, hogy ezt a kedvesünk csinálta nekünk.
Mellesleg épp ez az ok ami azt eredményezi, hogy a pasik ha akarnak jobban tudnak főzni mint a csajok, mert tudatosan csinálják amit csinálnak, érzéssel főznek, mintha maguknak csinálnák, nem véletlen van több férfi szakács mint női.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!