Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy manapság a lányok nagy része nem tud főzni? :D

Figyelt kérdés
a kérdés adott.. mindegyikünk szereti, ha egy szép csaj főz nekünk valamit :]
2010. febr. 1. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim válasza:
100%
Na én még csak 14 vagyok, és kedvenc hobbijaim között van a főzés és a sütés. Biztos van több ilyen lány, csaj is.
2010. febr. 1. 20:20
 32/62 anonim ***** válasza:
2010. febr. 18. 00:00
 33/62 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 vagyok és fiú, de sajnos rákényszerültem, hogy tudjak főzni.

A válasz pedig a kérdésre az, hogy azért, mert női-férfi egyenlőség van. Régen a nőktől elvárták, hogy tudjanak főzni, gyereket neveljenek, megcsinálják a ház körüli teendőket, stb. Gyakorlatilag ebben jónak kellett lenniük, mert különben elverték, mint rossz b*zi azt a bizonyost...+ mást nem is tehettek, mivel nem járhattak iskolába, sokáig nem is dolgozhattak stbstb. Most viszont gyakorlatilag egy nő előtt ugyanazok a lehetőségek állnak, mint egy férfi előtt. Már nem kell egy lánynak ilyesmi képesség ahhoz, hogy érvényesüljön. Én pl nem is várnám el a barátnőmtől, de lehet, hogy egy melós, aki hazamegy piszkosan, beül a TV elé, sörért kiált, és elvárja, hogy marhapörkölttel fogadja az asszony.

K.A. 17/F

2010. febr. 18. 00:10
 34/62 anonim válasza:
Baszás közben remeg a kezében a fakanál.
2010. febr. 18. 00:11
 35/62 A kérdező kommentje:
Én nem várom el tőle, hogy furikázzon kocsival, kicseréljen egy biztosítékot, megszerelje a csapot, vagy talán kicserélje a csengőt. Ameddig ezeket "pasi meló"-nak titulálják, addig szerintem joggal várható, hogy néhanapján főzzön is. Mondjuk hetente 1-2 alkalommal..
2010. febr. 18. 00:28
 36/62 anonim ***** válasza:
100%
Én kéremszépen, tanulok főzni. :D Nem mondom, hogy prímán megy, de mire kelleni fog, meglesz ez a tudomány is. Sütiket már egész jól tudok produkálni. Mikor jön a barátom, szinte mindig várja egy adag. :)) 17L
2010. febr. 18. 00:37
 37/62 anonim ***** válasza:
100%

Csak lusta és egyszerűbb azt mondani, hogy nem tud, de meg sem próbálja, és ez a gáz. Tudok főzni az túlzás, azt csak 20 év gyakorlattal merném kijelenteni.., de megpróbálok mindent. :)

18/L

Amúgy meg akik tudnak azokat észre se veszik, ha meg csak szakácsnő kell akkor arra ott van anyuka..

2010. febr. 18. 00:44
 38/62 anonim ***** válasza:
63%

A hat éves óvódások már mondják a lányoknak"előbb tanuld meg a lisztet szitálni,mint a feneked riszálni!"

Mert az olyan izé!

Még hogy én főzni?!

Inkább azon tűnődnek,hogy kell smárolni,szopni,dugni,henteregni,dohányozni és nagynak látszani,minthogy oda álljon a tűzhely mellé!

A szakácskönyv meg úgy kezdődik csinálj egy laza rántást!De az már nincs leírva,hogy azt meg hogy kell!

Anyutól meg ugye okosabbak(gondolják ők)ezért nehogy már ő mondja meg hogy kell!Tisztelet a kivételnek,mert olyan is van ám!!!!

2010. febr. 18. 00:55
 39/62 anonim ***** válasza:

A fiúk jobban tudnak főzni szerinted?

Hát arany szívem,nézd már meg kik csinálnak a TV-ben főzős műsorokat többségben!Kik a világ leghíresebb szakácsai?Kik főznek bográcsba,halászlé fesztiválokon,falunapokon és bla-bla-bla.

Szerinted?

2010. febr. 18. 01:00
 40/62 anonim válasza:

Szerintem kedves kérdező a "pasi melóval" kapcsolatban nincs igazad. Azzal értek egyet, aki a nemek egyenlővé válásáról írt, hogy már nem annyira vannak férfi és női szerepek. Én például imádok vezetni, engem ne furikázzon senki! Főzni könyvből simán tudok, de nagyinál voltam már néhányszor gyakorolni, úgyhogy lustaságról sincs szó. Amúgy azok a pasik nekem is imponálnak, akik boldogulnak a konyhában, én is tudok egy szerszámkészletet használni. A gépemet amúgy nem én raktam össze, de egyik haverom megígérte, hogy tanít programozni. Mi ezzel a gond?

19/L

2010. febr. 18. 01:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!