Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnál szeretni egy kétségbees...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnál szeretni egy kétségbeesett lányt aki egy csepp szeretetért eladná a lelkét? (18)

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 23:45
1 2
 11/18 anonim válasza:
Nekem is szeretethiányom van, úgyhogy egyértelmű, hogy igen:) 20/f
2010. jan. 31. 03:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez a lány Te vagy?
2010. jan. 31. 04:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Én szintén így vagyok F/19:D Ha nagyon nem tudok mire gondolni akkor leülök a gép elé és játszok az eltereli a figyelmem, csak addig csinálom amíg meg nem szokom hogy egyedül vagyok aztán végre elkezdeném rendbe rakni az életem, és mielőtt bárki gondolná nem WOWozok, mert azt utálom
2010. jan. 31. 11:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Régen én ilyen lányt kerestem, csak rájöttem hogy nem létezik. Amint beleszokik valaki a "jóba", megváltozik, és elfelejti hogy ki volt vele a sz*rban.

De ha te, kedves kérdező, itt keresel ilyen embert, azt mondom ne tedd (szerintem). Itt mindenki hazudik és azt mondja amit a másik hallani akar.

Bocsi a lehangoló, racionális válaszért, de én nem hiszek a lányregényekben.

21/f

2010. jan. 31. 13:36
 15/18 A kérdező kommentje:

Igen, én lennék az a lány. Én is a gépet nyúzom unalmamban :D. 11:43 amikor éppen rendbe hozod az életed akkor mit csinálsz?

Van benne valami, hogy elfelejt ha jobban lesz, de ez akkor van ha rólad keveset beszéltek és nem ismer meg elégé. Vagy másba szerelmes. Eddig szerencsére itt olyanokat találtam akik őszinték, de az ország másik felén élnek. :S

2010. jan. 31. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:

"Van benne valami, hogy elfelejt ha jobban lesz, de ez akkor van ha rólad keveset beszéltek és nem ismer meg elégé. Vagy másba szerelmes. Eddig szerencsére itt olyanokat találtam akik őszinték, de az ország másik felén élnek. :S"

Én nem arra gondoltam, amikor itt ismersz meg valakit. Hanem a való életben, megvéded, mellette vagy...és egy nagy semmit kapsz érte. Ugyan úgy lelép, mintha csak belerúgtál volna...

13:36-os voltam

2010. jan. 31. 16:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. jan. 31. 18:50
 18/18 anonim ***** válasza:
11:43: Úgy értem, hogy csinálok valami értelmeset amivel késöbb akár pénzt is kereshetek:)
2010. febr. 1. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!