Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnál szeretni egy kétségbeesett lányt aki egy csepp szeretetért eladná a lelkét? (18)
Régen én ilyen lányt kerestem, csak rájöttem hogy nem létezik. Amint beleszokik valaki a "jóba", megváltozik, és elfelejti hogy ki volt vele a sz*rban.
De ha te, kedves kérdező, itt keresel ilyen embert, azt mondom ne tedd (szerintem). Itt mindenki hazudik és azt mondja amit a másik hallani akar.
Bocsi a lehangoló, racionális válaszért, de én nem hiszek a lányregényekben.
21/f
Igen, én lennék az a lány. Én is a gépet nyúzom unalmamban :D. 11:43 amikor éppen rendbe hozod az életed akkor mit csinálsz?
Van benne valami, hogy elfelejt ha jobban lesz, de ez akkor van ha rólad keveset beszéltek és nem ismer meg elégé. Vagy másba szerelmes. Eddig szerencsére itt olyanokat találtam akik őszinték, de az ország másik felén élnek. :S
"Van benne valami, hogy elfelejt ha jobban lesz, de ez akkor van ha rólad keveset beszéltek és nem ismer meg elégé. Vagy másba szerelmes. Eddig szerencsére itt olyanokat találtam akik őszinték, de az ország másik felén élnek. :S"
Én nem arra gondoltam, amikor itt ismersz meg valakit. Hanem a való életben, megvéded, mellette vagy...és egy nagy semmit kapsz érte. Ugyan úgy lelép, mintha csak belerúgtál volna...
13:36-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!