Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnál szeretni egy kétségbees...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnál szeretni egy kétségbeesett lányt aki egy csepp szeretetért eladná a lelkét? (18)

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 23:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én szerintem igen.

Mert nyilván kell neki segitség, ha kétségbeesett.

2010. jan. 30. 23:47
 2/18 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem, mivel azonnal "elkergetne" magától. tudja visszafogni magát és normálisan viselkedjen, különben ha lerohan azzal 1 nap után hogy nagyon hiányzol szeretlek stb, annál rosszabb nincs ha még csak 1 napja ismerem... beszéltem egy ilyen lánnyal msn n egyszer, csak msn n, és már 1 este beszélgetés után másnap már hiányolt stb, főleg msn n ez sok... és amugy ha kedves lenne meg normális, de ezzel elüldöz, megrémit. ha visszafogja magát csak egy egész kicsit, simán lehet belőle tali, és a többi...
2010. jan. 30. 23:49
 3/18 anonim ***** válasza:
Tudnék, de azon lennék, mindenképp, minden pillanatban, hogy ne legyen kétségbeesett. És ne tudatalatti kényszerből szeressen viszont, ugyanakkor én sem csak és kizárólag azért szeressem őt, mert kihasználom, kötélen vezetem a szeretetéhsége nyomán.
2010. jan. 30. 23:49
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem, mert az ilyen a szerelembe szerelmes, nem pedig belém. Meg amúgy sem bírom ha a seggembe másznak, egyetértek a másodikkal.
2010. jan. 30. 23:57
 5/18 A kérdező kommentje:

Egy nap után nem szoktam hiányolni valakit, ha csak msn van akkor is minimum két hét kell hozzá és ezek nem csak átlagos beszélgetések..

Én sem akarok csak egy kihasználjuk egymást kapcsolatot, de jó lenne már valami mert így nagyon rossz.

2010. jan. 31. 00:04
 6/18 anonim ***** válasza:
A lelkedet add Istennek. Jézus az életét adta érted annyira szeret. Ennél nagyobb szeretet nincs.
2010. jan. 31. 00:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Ámen.
2010. jan. 31. 00:27
 8/18 A kérdező kommentje:

Testvéreim, nem kell a szenteskedés. Utolsó előtti, nem értettem pontosan, akkor most öngyilkosságra gondoltál vagy arra, hogy ne siettessem mindenkinek eljön az ideje.

Írjatok még.

2010. jan. 31. 00:56
 9/18 anonim ***** válasza:

Ne adja el a lelkét, csak szeressen viszont, és ne csaljon meg.

Mondjuk én általában először külső alapján rostálok, nekem fontos az is

2010. jan. 31. 01:00
 10/18 anonim ***** válasza:
Sztem, ha nem vagy ork, és nem vagy egy hisztérikus féltékeny pics@, lehet veled beszélgetni, akkor nincs gáz, én tudnálak szeretni...
2010. jan. 31. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!