Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kétségbeesett vagyok!
és mégis az a nyitott kapcsolat milyen lenne? részletesen letudnád írni?
de az igazság az, hogy nekemis jobblenne ha nemkéne mindig rá koncentrálnom és tudnék tanulni magammal is törődni stb, de mikor vele lennék akkor meg tudnám szívből szeretni.
de. tudom h szeretem és vele akarok lenni. de a tanulás és egy kicsi magánélet nekiis és nekemis fontos...
ezért nemtudom mi lenne a leghelyesebb döntés jelen pillanatban:S
1: ha valaki szerelmes,nem kér időt.
2: ha valaki szerelmes,nem küldi el a párját azzal,h magával akar foglalkozni
3: ha valaki szerelmes nem érzi úgy h lemarad vmiről mert partnere van
4: ha valaki szerelmes,az a helyett h szakít,igyekezne egy normális kompromisszumra. pl: kedd csütörtök és szombat együtt,a többi napon tanulás,barátok,egyebek
te nem arra vágysz h laza kapcsolatban legyetk-ami számomra annyit tesz h heti 1 dugás-mert TE szerelmes vagy.
ő viszont nem.
ne alázkodj meg,keresd meg azt aki ugyanarra vágyik amire te mert így csak szenvedsz,ő meg jót röhög mert neki végülis ha maradsz és néha előrángathat az jó,ha meg lelépsz akkor is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!