Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért miért miért miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért miért miért miért miééért? Miért csinálja eezt?

Figyelt kérdés

Már másodjára játsza el a srác,hogy teljesen jóban vagyunk,napi szinten tartjuk a kapsolatot(nem barátilag),és egyszercsak fogja magát és összejön valakivel!!!mindenféle előjel vagy bármi nélkük :w

Az első ilyen után 3 hónap múlva szakított a csajjal és rögtön hozzám jött vissza.Én meg mivel nagyon szeretem,megbocsájtottam neki.Erre most megint összejött egy másik lánnyal :((

Szeret velem lenni,jól érzi magát velem,tetszek neki,szinte mindig ő kezdeményez,ő keres...engem ezzel tönkretesz :(

2010. jan. 30. 12:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nos..most biztos mindneki utálni fog,h pont az ellenkezőjét mondom...de pár hónapja pontosan ugyanebben a helyzetben voltam..és sokan mondták felejtsem el mer kihasznál..de nem tudtam..sehogy sem...és most pár hete szakitott az ucso csajával,s nagyon közel kerültünk mi is egymáshoz,mig nem összejöttünk..:) .. szal már ugy érzem érdemes volt várni.. lehet h veled is igylesz...:) ha mégsem ,ne várj rá hosszú hónapokat,esetleg éveket...sok szerencsét ..:)
2010. márc. 4. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Vársz még Rá?
2010. máj. 10. 17:31
 13/14 A kérdező kommentje:

nemtudom...azóta még egy fiúval sem volt normális kapcsolatom :(

eddig egész jól elvoltam,tanultam,sportoltam stb...de most pár hete megint a betege lettem :/

2010. máj. 10. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Megértelek, én is ebben a cipőben bukdácsolok.
2010. máj. 11. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!