Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miééért játszanak a lányok? Mindegyik lánynak muszáj ezt csinálnia?
Nemrég olvastam itt egy történetet, szemezés mosolyok telszámcsere megvolt, kiderült hogy pasija van a csajnak. Reménykedtem hogy azér talán ez nem olyan gyakori. Na kb ugyanez: 3 hete szemezés, mosolyok, jót beszélgettünk, minden olyan volt mintha... lenne esélyem... és erre pasija van...
ha ezek nem jelek akkor mik azok? és ha nem veszem jelnek, hogy néz a szemembe nem csak 1x-1x, hanem mélyen és... nem csak ugy mint mikor 2 ember beszélget... szal ha nem veszem jelnek, akk meg jön az hogy nyuszik a pasik és nem mernek kezdeményezni. mégis honnan vegyem a bátorságot hogy egyáltalán eszembejusson hogy talán nincs kapcsolatban és nem csak játszik? mikor minden lány ezzel szórakozik??
miért kell ezt csinálni?? tényleg olyan rohadtjo játszani a másikkal? :(
20/f
Miééért játszanak a lányok?
ez alapján azért mert dadogsz
Hát, egyszerűen csak nem jött össze neked ez eddig. Szemezni vétek nélkül lehet.Az nem megcsalás a lányok részéről.És hiába van pl. nekem is barátom akkor is szoktam beszélgetni/szemezni srácokkal, ez nem bűn. Majd egyszer biztos olyannal is fogsz, akiek épp nincs és akkor...;)
/Szórakozni pedig, jóó:D, de nem helyes. Én most egyszerre kettőt hülyítek, de van rá okom nem is kevés.../
Én magamból indulok ki:
Szeretek flörtölni.Persze már a legelső verbális kapcsolatbalépéskor sem titkolom el,h van valakim,és mi is a helyzet,mert nem szeretném,ha a másik mást vagy többet remélne,mint amennyit jelenleg adni tudok.De azt,h flörtöljek,majd egyszer csak faképnél hagyjam,mert bocs van valakim,és mint a hidegzuhany érje mikor nyeregben érzi magát...Nos azt nem szeretem csinálni.Csak olyannal játszom,aki maga is játéknak fogja fel.
Egyszerűen kell a mindennapos körömélsítés,h igazi nagymacskának érezhessem magam,és azt érezzem,h kellek még én más pasinak is,nem csak egy sörszagú szobanövénynek(férjem).Meg alapvetően olyan nő vagyok,akit hajtana a vére,ha hagyná,és inkább kiengedem apró flörtökkel a fáradt gőzt,mintsem egyszerre robbanjon a megrekedt szexuális energia,és akkor ostobaság hegyeket csináljak,mert tombolnak a hormonjaim.
szerintem mert élvezik ha játszhatnak a másik érzéseivel, élvezik ha csodálják őket.
nem egyszer történt már ilyenek miatt hogy párat közülük iszonyatosan elvertem, felcsavartam a haját a kezemre, és úgy vertem, utána meg kapott vizes kötéllel is a ribanc :)
15:07
Ó, lelkitárs! Én csak szóban csináltam ilyet. Ott sírt, én meg "na most nézz magadra! azt hittem, hogy a csúnyaságod nem lehet tovább rontani. Tévedtem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!