Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miééért játszanak a lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miééért játszanak a lányok? Mindegyik lánynak muszáj ezt csinálnia?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam itt egy történetet, szemezés mosolyok telszámcsere megvolt, kiderült hogy pasija van a csajnak. Reménykedtem hogy azér talán ez nem olyan gyakori. Na kb ugyanez: 3 hete szemezés, mosolyok, jót beszélgettünk, minden olyan volt mintha... lenne esélyem... és erre pasija van...

ha ezek nem jelek akkor mik azok? és ha nem veszem jelnek, hogy néz a szemembe nem csak 1x-1x, hanem mélyen és... nem csak ugy mint mikor 2 ember beszélget... szal ha nem veszem jelnek, akk meg jön az hogy nyuszik a pasik és nem mernek kezdeményezni. mégis honnan vegyem a bátorságot hogy egyáltalán eszembejusson hogy talán nincs kapcsolatban és nem csak játszik? mikor minden lány ezzel szórakozik??

miért kell ezt csinálni?? tényleg olyan rohadtjo játszani a másikkal? :(

20/f

2010. febr. 27. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Miééért játszanak a lányok?

ez alapján azért mert dadogsz

2010. febr. 27. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk kérdezd meg van-e pasija...
2010. febr. 27. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Hát, egyszerűen csak nem jött össze neked ez eddig. Szemezni vétek nélkül lehet.Az nem megcsalás a lányok részéről.És hiába van pl. nekem is barátom akkor is szoktam beszélgetni/szemezni srácokkal, ez nem bűn. Majd egyszer biztos olyannal is fogsz, akiek épp nincs és akkor...;)

/Szórakozni pedig, jóó:D, de nem helyes. Én most egyszerre kettőt hülyítek, de van rá okom nem is kevés.../

2010. febr. 27. 14:56
 4/10 A kérdező kommentje:
mondjuk csak nem kezdem ugy minden lánnyal a beszélgetést hogy "szia mielőtt megmondanám a nevem azér áruld már el van e pasid"
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én magamból indulok ki:

Szeretek flörtölni.Persze már a legelső verbális kapcsolatbalépéskor sem titkolom el,h van valakim,és mi is a helyzet,mert nem szeretném,ha a másik mást vagy többet remélne,mint amennyit jelenleg adni tudok.De azt,h flörtöljek,majd egyszer csak faképnél hagyjam,mert bocs van valakim,és mint a hidegzuhany érje mikor nyeregben érzi magát...Nos azt nem szeretem csinálni.Csak olyannal játszom,aki maga is játéknak fogja fel.

Egyszerűen kell a mindennapos körömélsítés,h igazi nagymacskának érezhessem magam,és azt érezzem,h kellek még én más pasinak is,nem csak egy sörszagú szobanövénynek(férjem).Meg alapvetően olyan nő vagyok,akit hajtana a vére,ha hagyná,és inkább kiengedem apró flörtökkel a fáradt gőzt,mintsem egyszerre robbanjon a megrekedt szexuális energia,és akkor ostobaság hegyeket csináljak,mert tombolnak a hormonjaim.

6/10 anonim ***** válasza:
Mert a lányok örülnek, hogy ha több fiúhaverjuk van és előszeretettel ismerkednek minden nemből emberekkel. Én mondjuk nem flörtölök, ha éppen megismertem valakit, de ki tudja, lehet, hogy a többi lány így akarja magát szebbnek és húdejobbfejnek elkönyveltetni, és nem gondolnak arra, hogy a másikban ez félreérthető reakciókat vált ki. 22/L
2010. febr. 27. 15:00
 7/10 anonim ***** válasza:
34%

szerintem mert élvezik ha játszhatnak a másik érzéseivel, élvezik ha csodálják őket.

nem egyszer történt már ilyenek miatt hogy párat közülük iszonyatosan elvertem, felcsavartam a haját a kezemre, és úgy vertem, utána meg kapott vizes kötéllel is a ribanc :)

2010. febr. 27. 15:07
 8/10 A kérdező kommentje:
jo hát persze apró flörtök, villamoson szemezgetés, nekem is csak játék, de amikor többször találkozunk, reményeim szerint "a jelekből" veszem a bátorságot hogy melléüljek, ... sz'val nemt'om, azthiszem a legjobb ha megszokom hogy ilyenek a lányok
2010. febr. 27. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

15:07

Ó, lelkitárs! Én csak szóban csináltam ilyet. Ott sírt, én meg "na most nézz magadra! azt hittem, hogy a csúnyaságod nem lehet tovább rontani. Tévedtem."

2010. febr. 27. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
lányok többsége ezt csinálja:) kb 80% minden pasit meg akarnak szerezni azt akarják h körülöttük forogjon a világ, h minél több srácot el tudjak csábítani ezzel azt akarják elérni h növeljék önbizalmukat vagy csak maguknak akarják bebizonyítani h tényleg képesek összeszedni bármilyen pasit
2010. febr. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!