EEezt nem hiszem el. Miééért?
Figyelt kérdés
Végig simítom a fejemet és kijön 5 szál hajszál.Most fürödtem és a víz teljesen tele volt hajszállal.Már a többi családtagomat is nagyon idegesíti hogy így hullik a hajam.Mit csináljak?2011. júl. 1. 13:10
2/6 A kérdező kommentje:
14/L
2011. júl. 1. 13:15
3/6 anonim válasza:
Laborvizsgálaton mikor vtál utoljára? Lehet, hogy vashiányos vagy.
4/6 anonim válasza:
Menj el orvoshoz,csináltasson vizsgálatokat.
5/6 anonim válasza:
Lehet,hogy a hormonrendszereddel van baj.
6/6 anonim válasza:
Szia!Remélem elolvasod még a válaszom bár a kérdés nem túl friss..Ugyanez volt a problémám, csak én már látványosan kopaszodtam..Bőrgyógyász javasolt góckutatást, és találtak egy rejtett gyulladt fogat meg kivették a mandulám..Azóta nem is hullik meg ami kihulott az vissza is nőtt..Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!