Azt hiszem valamilyen nemi betegségem van. Elmehetek nőgyógyászhoz?
Persze. Ritkán kiküldik a leletet, de általában nem, hanem neked kell érdeklődni. Kérd, hogy semmiképp ne küldjék ki.
Amúgy nemcsak annak lehet betegsége, aki él nemi életet. Ma már a 12 évesnek is gombája van, mert használja azt a sok szart (intim lemosó, törlőkendő, tisztasági betét), meg vég nélkül nyomja a cukrot magába. + WC-n is simán el lehet kapni bármit. Ezt a szüleidnek is tudnia kell.
Ja, és jó a nőgyógyász.
Ha kell, majd továbbküld valahova.
Ha valami komolyabb "nemi betegség" került elő, akkor meg a párod körmére kéne kicsit nézni.
18 éves vagy, tehát nagykorú, nem értem, mi köze lenne a szüleidnek ahhoz, hogy orvoshoz mész...a nemi életedhez sincs közük
sőt, ha 14 elmúltál, akkor is mehetsz egyedül orvoshoz...14 alatt is, de ott azért vannak korlátok
A nőgyógyász mindenképpen jó megoldás... a leletet email-en is kiküldik.... de érdeklődhetsz is a dokinál..
de miért baj az, ha megtudják, hogy nemi életet élsz?
18 év felett ez már normális... szerintem...
csak nem ölnének meg a szüleid:):)
szerintem ha kiderül vállald fel....hisz ez is Te vagy...
lehet kicsit haragudni fognak.. de majd megbékélnek..
én már csak tudom... szülő vagyok én is:)
na és persze az élet már csak ilyen.. egy egészséges ember szexuális életet él..
Téged sem a gólya hozott... ezt a Te szüleid is tudják.. hisz ott voltak:):):)
jah és ha a partnered állandó (mármint komoly kapcsolat) nézz a körmére... mert nem minden nemi betegség terjed a vc-k által...valami csak kifejezetten nemi úton terjed... ezt mindenképp beszéld meg az orvossal...konkrétan kérdezz rá...
ha meg esetleg (már bocs) Te néztél félre... akkor annak a partnernek mindenképpen szólj, hogy menjen el ő is dokihoz....
sok sikert
szép napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!