Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért miért miért miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért miért miért miért miééért? Miért csinálja eezt?

Figyelt kérdés

Már másodjára játsza el a srác,hogy teljesen jóban vagyunk,napi szinten tartjuk a kapsolatot(nem barátilag),és egyszercsak fogja magát és összejön valakivel!!!mindenféle előjel vagy bármi nélkük :w

Az első ilyen után 3 hónap múlva szakított a csajjal és rögtön hozzám jött vissza.Én meg mivel nagyon szeretem,megbocsájtottam neki.Erre most megint összejött egy másik lánnyal :((

Szeret velem lenni,jól érzi magát velem,tetszek neki,szinte mindig ő kezdeményez,ő keres...engem ezzel tönkretesz :(

2010. jan. 30. 12:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert te vagy a "tarcsi"... Legyen benned tartás, legközelebb ne engedd vissza akkor se, ha fáj a dolog.
2010. jan. 30. 12:14
 2/14 anonim ***** válasza:
Oké, sokak szerint kegyetlenség, de sürgősen felejtsd el ezt a srácot. Ha te tényleg jól elvagy vele és ő is veled, akkor megmondhatnád neki, hogy nem kéne mindig kispadra ültetnie. Találsz te ennél a pasinál jobbat is, ne hagyd már magad lelkileg tönkretenni azért, mert neki így kényelmes.
2010. jan. 30. 12:15
 3/14 anonim ***** válasza:

Elszórakoztatja magát veled, amíg talál magának valakit.

Sajnálom, de ez az igazság.

2010. jan. 30. 12:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Engem mikor nb3-ban kispadra tettek inkább átigazoltam egy olyan csapathoz ami igaz h 1 osztállyal lejjebb van de folyton kezdő voltam és számítottak rám.

Szóval szar a szitud.De ha neked jó h te csak kiegészító ember vagy.Akkor meg szomorkodj csak és várd h mikor kapsz egy kis lehetőséget.

2010. jan. 30. 12:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nemis szeret téged.Te csak tartalék vagy neki.Ő flörtölget meg más lányokkal elszórakozgat,keres magának valakit.ÉS ha roszul sikerül a kapcsolata ugy van vele hogy te még itt vagy tartalékba neki és addig leszel jó amíg nem talál másikat.Ő már nem fog megváltozni,hagyd a fenébe.
2010. jan. 30. 12:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Amint adódik lehetőséged (tehát megint összejön vkivel, és visszamenne hozzád) küldd el a büdös P*CSÁBA!!!! Ez egy hülye gyökér, aki azt csinál veled, amit akar. Ne hagyd magad!! Hidd el én tudom, hogy ez milyen, és nagyon nehéz ellenállni, de nem hagyhatod, hogy az orrodnál fogva vezessen!
2010. jan. 30. 12:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Kihasznál szerintem probálj meg mást találni...:::
2010. márc. 4. 16:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Amíg erre a kis gyökérre vársz, elszalasztasz egy csomó lehetőséget. Keress olyan srácot, aki megérdemel téged. Szóba se állj az ilyen kis k.öcsöggel, mert csak fájdalmat okoz és még élvezi is...
2010. márc. 4. 16:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Velem is csinálta már ezt egy pasi aztán rájöttem h. minden csajnak közbe teszi a szépet,miközbe nekem is és úgyanígy volt h. utána összejött hirtelen egy csajjal..

és tényleg csak SZÓRAKOZIK...jó kis játék vagy neki,akár hiszed,akár nem.

próbáld meg elfelejteni:)

2010. márc. 4. 16:48
 10/14 anonim válasza:
Ne hagyd magad becsapni a srac nem erdemel meg teged ha ilyeneket csinál.
2010. márc. 4. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!