Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért miért miért miért miééért? Miért csinálja eezt?
Már másodjára játsza el a srác,hogy teljesen jóban vagyunk,napi szinten tartjuk a kapsolatot(nem barátilag),és egyszercsak fogja magát és összejön valakivel!!!mindenféle előjel vagy bármi nélkük :w
Az első ilyen után 3 hónap múlva szakított a csajjal és rögtön hozzám jött vissza.Én meg mivel nagyon szeretem,megbocsájtottam neki.Erre most megint összejött egy másik lánnyal :((
Szeret velem lenni,jól érzi magát velem,tetszek neki,szinte mindig ő kezdeményez,ő keres...engem ezzel tönkretesz :(
Elszórakoztatja magát veled, amíg talál magának valakit.
Sajnálom, de ez az igazság.
Engem mikor nb3-ban kispadra tettek inkább átigazoltam egy olyan csapathoz ami igaz h 1 osztállyal lejjebb van de folyton kezdő voltam és számítottak rám.
Szóval szar a szitud.De ha neked jó h te csak kiegészító ember vagy.Akkor meg szomorkodj csak és várd h mikor kapsz egy kis lehetőséget.
Velem is csinálta már ezt egy pasi aztán rájöttem h. minden csajnak közbe teszi a szépet,miközbe nekem is és úgyanígy volt h. utána összejött hirtelen egy csajjal..
és tényleg csak SZÓRAKOZIK...jó kis játék vagy neki,akár hiszed,akár nem.
próbáld meg elfelejteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!