Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miééért nem bírják elvinni...

Miééért nem bírják elvinni állatorvoshoz a gazdik a lassan már haldokló állataikat ahelyett h itt kérdezgetnek?

Figyelt kérdés
Olyan idegesítő h a leírásból látszik h szerencsétlen már a halálán van, de azért még itt megkérdezi, meg vár vele pár napot... csak én vagyok így ezzel?
2011. aug. 6. 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom nem valami pénzesek, és reménykednek némi házi praktikában, és remélik hogy sok ezer forintot megspórolhatnak. De ez csak az én véleményem.
2011. aug. 6. 19:29
 2/14 A kérdező kommentje:
De most inkább hagyják meghalni szerencsétlen állatot minthogy kifizessék az állatorvost? akkor minek vesznek egyáltalán? ezt nem értem...
2011. aug. 6. 19:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudod minden állatorvos ugyanúgy van az életveszélyben lévő állatokkal,ahogyan az emberorvosok a mentőben vagy az SFR-en!Pénz nélkül is megmentik!Egyszerűen csak mondani kell nekik!Nem hülyék és nem szemetek!Megértik!Nem kizárólag a pénzért választották ezt a hivatást!
2011. aug. 6. 19:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudom, az én állatorvosom az oltásokért, kisebb dolgokért nem is kér pénzt, csak ivartalanítás, chipelés stb miatt. Ezért is fura h ezen akarnak spórolni.
2011. aug. 6. 19:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

sztem egy doboz cigi többet számít nekik..és általában gyerekek szoktak írni h ez és az van az állattal..a szülők szarnak bele..anyának nincs pénze..anya azt mondja h várjunk 2 napot..stb.stb.

kevés ember szereti igazán az állatokat. én pl azt sem értettem soha egy vki imádja a kutyákat..de a macskákra meg rámegy autóval..

2011. aug. 6. 19:40
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
nem minden állatorvos ilyen ám ... a mamámék disznója is beteg lett és hívtak állatorvost beoltotta (persze elkérte az oltás árát) aztán mondta h másnap hívják fel, felhívták és rosszabbul lett a malac és kiderült h nem is jó oltást adott neki, teljesen másra adta -.-" aztán megint beoltotta és szintén elkérte az árát ... utána szerencsére jót adott neki és meggyógyult dehát akkoris .. a 2. oltás árát szerintem nem kellett volna h elkérje
2011. aug. 6. 19:41
 7/14 anonim ***** válasza:
58%

19:41

..és utána levágták a disznót a nagymamáék???

2011. aug. 6. 19:43
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Egyetértek az első válaszolóval.

"én pl azt sem értettem soha egy vki imádja a kutyákat..de a macskákra meg rámegy autóval.."

Ezt én sem értem, persze vannak kivételek, de az emberek többsége sajnos ilyen. Nekünk pl. macskáink vannak, de ez nem azt jelenti hogy utálom a kutyákat, fordított esetben pedig többnyire a kutyások utálják a macskákat

2011. aug. 6. 19:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Nekem 6 macskám és 2 kutyám van :D az egész társaságot az út mellől szedtük össze pár hónap eltéréssel, és hülyének néztek miatta h miért tartom meg őket...
2011. aug. 6. 19:50
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Kérdező!!

ne foglalkozz senkivel h ki mit mond..a lényeg:

Ezt a Jóisten úgy hálája meg, mintha magának neki tettük volna. „Amit a legkisebbek közül egyel is tettetek, nekem tettétek.”

..és ez vonatkozik a kiszolgáltatott állatokra is..

2011. aug. 6. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!