Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miééért nem bírják elvinni...

Miééért nem bírják elvinni állatorvoshoz a gazdik a lassan már haldokló állataikat ahelyett h itt kérdezgetnek?

Figyelt kérdés
Olyan idegesítő h a leírásból látszik h szerencsétlen már a halálán van, de azért még itt megkérdezi, meg vár vele pár napot... csak én vagyok így ezzel?
2011. aug. 6. 19:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jó, én szívesen segítek amíg anyagilag bírom, de a szívem szakad meg csak a tudattól is, hogy bajban van egy kisállat :(
2011. aug. 6. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Pénzhiány az oka ,meg ugye el kell jutni az orvosig,ami egy soha pórázhoz nem szoktatott kutyának ahol autó sincs elég nehéz mutatvány. Macska meg fogyóeszköz sokhelyen ,majd lesz másik ingyen, de ez vonatkozik sok kutyára is.
2011. nov. 4. 21:57
 13/14 anonim válasza:
40%
azért mert lehet, hogy van más mód is rá ahelyett, hogy egy csomó pénzt kidobjanak az ablakon.
2011. nov. 5. 13:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem olyan esetre gondoltam, ami állatorvos nélkül is megoldható, hanem ami tényleg komoly, de ezt leírtam a kérdésben is.
2011. nov. 6. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!