Megégették ma a kutyám lábát! Sírásra mentem ki. elvigyem állatorvoshoz,?
Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 15:27
1/11 A kérdező kommentje:
nagyon meg van égetve:S:S
2009. szept. 26. 15:27
2/11 anonim válasza:
Szegény! Állatkínzás!
Mindenképp vidd őt el! Biztos nagyon fáj neki!
Ki volt az a barom állat? Én is megégetném, de nem a lábát, hanem a fejét!!!
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom:S amire kimentem már nem volt ott senki..:S
2009. szept. 26. 15:30
4/11 anonim válasza:
Azonnal vidd el.Nagyon fájhat neki.
5/11 anonim válasza:
azzonnal vidd állatorvoshoz!ha én láttam volna h ki volt minden végtagjára dinamitot tettem volna 10mp-esidőzítővel!
6/11 anonim válasza:
Sürgösen vidd àllatorvoshoz!!!!!!!!!!!!
7/11 anonim válasza:
Ha a te lábadat megégetnék,elmennél orvoshoz?
Ne haragudj,de normális gazdánál nem kérdés,hogy ilyen esetben mit tegyen:Nem írogat,hanem rohan dokihoz.
8/11 anonim válasza:
Vidd orvoshoz, utána pedig irány a rendőrség, ahol feljelentést kell tenned írásban ismeretlen tettes ellen. Márcsak azért is, hogy ez ne fordulhasson elő mégegyszer!
9/11 anonim válasza:
Kamu a kérdés!!
Ha valaki szereti a kutyáját,akkor nem itt kérdezi, és várja a válaszokat, hogy mit kellene tennie. Hogyan kerültek a kutya közelébe, kiszaladt az utcára, a kutya nem hagyja, hogy csak úgy, simán megégessék a lábát, hanem min. megharapja a támadóját. Mivel égették meg?
Sztem ülj a könyveid elé és tanulj, hogy okosodj!
10/11 anonim válasza:
hogy lehet ilyen kérdést feltenni!?
ha valóban ez történt már rég orvosnál kéne vele lenned nem itt írogatni!nem de?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!