Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit már másféléve nagyon jól ismerek,és azthiszem szeretem.Ő neki van most pasija,de ha nincs ott akkor olyanokat mond hogy szeretlek meg ilyenek.Amit a pasija nem csinál meg én azt egyböl megcsináltam a csajnak.Amikor nincs ott a fiuja,akkor nagyon félreérthető velem,hogy már azthiszem szeret,de nem tudom eldönteni hogy csak játszik velem,vagy sem...nem tudom mit tegyek kérdezzek rá?De félek hogy elrontom a másfél éves barátságot.Az mondjuk nem tudom menyire számit,de azt mondta jóképű vagyok,meg kedves meg hasonlok.Szoval segitséget kérnék.2010. jan. 30. 09:54
1/7 anonim válasza:
A csajszi szeleburdi, dúskál a kegyeitekbe. Tanulj meg ne ugrálni, keress mást.Ne legyél már papucs!!!
2/7 anonim válasza:
Én azt tanácsolom hogy kérdezz rá hogy most akkor mit érez vagy mit akar. Mivel ott a barátja és a háta mögött meg ilyeneket mondd neked... kicsit fura.Kérdezz rá nyugodtan :) Sok sikert
3/7 anonim válasza:
énmeg azt mondom, hogy nincsen rád szüksége, csak egy jó szexpartner vagy, aki akkor ugrik amikor ő kéri... na. ezt h ugrasz ezt felejtsd el. ne csicskáztasson! nem vagy te figura h ide oda kelljen ugrálnod!
4/7 anonim válasza:
szerintem ne foglalkozz vele tuti, hogy csak szórakozik. ha kellenél neki, akkor már nem lenne más pasija, hanem Te lennél vele.
6/7 anonim válasza:
Én is ilyen csaj vagyok, lehet kurv*zni, nem érdekel, az én életem, azt csinálok vele, amit akarok ;) Ne dőlj be neki, ha normális, komoly lányra vágysz! Csak szórakozik.
21L
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)..és hát a töbségnek igaza van...elégnagyot csalódtam de ez van...hülye voltam..
2010. febr. 2. 18:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!